ABD bu görüntülerle çalkalanıyor: Elini defalarca kez çekti!

ABD bu görüntülerle çalkalanıyor: Elini defalarca kez çekti!

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi First Lady Melania Trump arasında yine dünyanın dikkatini çeken bir görüntü gündeme bomba gibi düştü.

ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania Trump arasında yaşandığı öne sürülen soğukluk uzun zamandır konuşuluyor. Özellikle Melania Trump'ın eşini çoğu zaman tutmaması ve itmesi bu iddiaları güçlendiriyor.

İşte o iddialara bir yenisi de dün eklendi. Trump çifti hafta sonunu New Jersey'de geçirdikten sonra Pazar akşamı Washington DC'ye geri dönüş yaptı.

Uçakla dönen çift merdivenlerden aşağı inerken, Donald Trump, eşi Melania'nın elini kavramak için çabaladı fakat başarılı olamadı.Melania Trump elini hızla geri çekti ancak Donald Trump, eşinin elini tutmak için bir kez daha yeltendi.

Twitter'a düşen videolar ve fotoğraflar kısa sürede binlerce kez paylaşıldı ve yorum aldı.

Trump destekçisi sosyal medya kullanıcıları o an havanın rüzgarlı olduğunu, First Lady'nin eteğinin uçuşmasını önlemek için Başkan'ın elini tutmadığını zaten kısa süre sonra el ele tutuştuklarını yazdı.

Ancak çoğu kullanıcı bu gerginliğin ilk olmadığını, başka zamanlarda da yaşandığını ve çiftin arasının kötü olduğunu belirtti.

Video için sayfayı aşağı kaydırın.