Adriana Lima'nın cilt güzelliğinin sırrı ortaya çıktı! Her sabah bunu sürüyor

Adriana Lima'nın cilt güzelliğinin sırrı ortaya çıktı! Her sabah bunu sürüyor

Adriana Lima cildine her sabah bunu sürüyor. Ünlü mankenin cilt sırrı ortaya çıktı.

Adriana Lima, yaşına rağmen cildiyle yıllara meydan okuyor. Ünlü manken cilt güzelliğinin sırrını verince takipçileri şok oldu. Meğer her sabah bunu yapıyormuş.

1506584998-adraiana-lima.jpg

Victoria’s Secret mankeni Adriana Lima'nın pürüzsüz cildinin sırrı ifşa oldu. 

s-8bc4f56eb274e1f68a1ec7af075c92a73afb1aa0.webp

Adriana Lima, cildi ve saçları doğanın mucizevi etkilerinden faydalanan isimlerinden biri. İleri yaşına rağmen pürüzsüz ve ışıl ışıl cildiyle her daim dikkatleri üzerinde toplamayı başaran ünlü mankenin estetik operasyon geçirdiği sanılıyordu.

e6a17cdfbde216c41ed4a43611bb0d19.jpg

Ancak gerçek hiç de öyle değildi. Güzel manken cildi için alternatif tıpta sıklıkla kullanılan bir yönteme başvuruyor.

adriana-lima-689403426.jpg

ADRIANA LIMA HER SABAH YÜZÜNE SÜRÜYOR

Argan yağı cilt bakımı rutin vazgeçilmezleri arasında yaralıyor. cilt bakım rutinine eklendiğinde cildi daha genç ve parlak göstermesi ile bilinen bu doğal yağ antioksidan özelliği ile birlikte vücudu da tepeden tırnağa besliyor.

cannes-2015-22.jpg

İçeriğindeki özel bileşenler Lima'nın cildindeki mikroplardan arınmasına ve saçlarında kırıkların önlenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca cilt çatlaklarını ve yaşlanmayı da önlüyor. Güzel yıldızın bu kadar ekonomik bir yöntemle cildini koruması ise herkesi şaşırttı.  

ADRIANA LIMA KİMDİR?

Tam adı Adriana Francesca Lima’dır. 12 Haziran 1981 yılında Brezilya'nın Salvador, Bahia kentinde doğmuştur. Annesi Maria Da Graça Lima, babası Nelson Torres'tir. Maddi imkanları az olan bir ailede büyümüştür. O dönemde ailesi dindar olarak yaşamaktaydı. Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ve İsviçre kökenlidir.