Akıllara durgunluk veren olay! Eşini defnetti, eve gelince karşısında gördü

Akıllara durgunluk veren olay! Eşini defnetti, eve gelince karşısında gördü

Hindistan'da akıllara durgunlar veren bir olay yaşandı. Eşini kendi elleriyle toprağa veren bir adam eve gelince karşısında gördü.

Hindistan'da yaşayan yaşlı bir çiftin başına gelenler adeta akıllara durgunluk verdi. 75 yaşındaki Mutyala Girijamma, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Hindistan'ın güneyindeki Andhra Pradesh'teki Vijayawada'daki Devlet Genel Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖLDÜĞÜ SÖYLENDİ

Kocası Gaddayya, iyileştiğinden emin olmak için her gün onu ziyaret etti, ancak üç günün sonucunda hastaneye ulaştığında onu bulamadı.

Gaddayya'ya karısının vefat ettiği ve ölümcül virüsün yayılmaması için bir ceset torbasının içine konulduğu söyledi. Aynı zamanda Gaddayya'ya kişisel koruyucu ekipmanları giymeden ceset torbasına dokunmaması söylendi.

EVE GİDİNCE CANLI GÖRDÜ

Gaddayya karısının cansız bedenini onun memleketine götürdü ve orada bir cenaze töreni düzenlendi. Birkaç gün boyunca karısının memleketinde yas tutan adam, eve döndüğünde ise ilginç bir olayla karşılaştı. Çünkü birkaç gün önce toprağa gömülen eşi Mutyala, canlı bir şekilde karşısında duruyordu. Üstelik eşinin kendisini hastaneden çıkartmaması ve ilgilenmediğini düşünmesi nedeniyle bir hayli kızgındı.


YANLIŞ KİŞİYİ DEFNETMİŞLER

Gaddayya ve ailesi, hastanenin Mutyala olduğunu düşünerek bir yabancını cesediğini gömdüklerini öğrenince şoke oldular.