Baba Vanga'dan kan donduran 2024 kehaneti! O lidere suikast düzenlenecek

Baba Vanga'dan kan donduran 2024 kehaneti! O lidere suikast düzenlenecek

'Kör Kahin' lakaplı Bulgar kahin Baba Vanga’nın 2024 yılına ilişkin kehanetleri herkesi şok etti.

Baba Vanga’nın 2024 kehanetlerini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Kör Kahin lakaplı ünlü isim dünyayı sarsacak bir suikast kehanetiyle gündeme bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-02-28-213113.png

1911'de Balkanlarda dünyaya gelen ve 16 yaşındayken üzerine düşen yıldırım nedeniyle kör olan Baba Vanga 1996 yılında hayatını kaybetti. Ancak ünlü kahinin kehanetleri hala günümüzde sıkça tartışılıyor. Son olarak Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri de gün yüzüne çıktı.

DÜNYAYI SAVAŞA SÜRÜKLEYECEK KEHANET

Baba Vanga'nın 11 Eylül saldırılarını, IŞİD’i, Covid-19 gibi dünyayı etkileyen birçok olayı önceden tahmin ettiği iddia ediliyor. Balkanların Nostradamus’u diye de nam salan Kör Kahin'in 2024 yılı kehanetleri gündem oldu. Dünyada kehanetleri ile şöhreti yakalayan hatta dönemin devlet adamları tarafından ziyaret edilen Baba Vanga kehanetine göre, 2024 yılında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendi vatandaşı tarafından suikasta uğrayacağı belirtiliyor.

ekran-goruntusu-2024-02-28-213055.png

ABD SEÇİMİ VE BİYOLOJİK SİLAHLAR 

Yeşilniksar'ın aktardığına göre Baba Vanga’nın bir başka kehaneti ise Avrupa’da aşırılık yanlısı terör saldırılarının artacağı şeklinde olduğu ifade ediliyor. Büyük bir ülke biyolojik silah test etmeye başlayacağını öngören Baba Vanga, 2024 kehanetlerinde ABD’nin başkanlık seçimleri de yer alıyor. Baba Vanga, ABD’nin eski başkanı Donald Trump, 2024 yılında tekrar başkan olacağını öngörüyor. Aynı kehanette Trump’ın gizemli bir hastalığa yakalanacağı ve bu hastalığın ne olduğu veya nasıl tedavi edileceği bilinmediği dile getirildi.

EJDERHA DÜNYAYA HAKİM OLACAK

Bulgar Kahin’in bir başka kehanetinde ise “ejderha” dünyaya hakim olacağı bununda bir dünya gücü haline gelen Çin’i anlattığı aktarılıyor. Ayrıca Baba Wanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi sarsacak büyük bir kriz olacağını da söyleniyor. Baba Vanga’nın bu tahminlerine benzer birçok tahmini geçmiş yıllarda da gündeme gelmişti ancak birçoğu gerçekleşmedi.