Balinanın yuttuğu adam dehşet anlarını anlattı

Balinanın yuttuğu adam dehşet anlarını anlattı

Balina tarafından yutulan dalgıç adam yaşadıkları korku dolu o anları anlattı.

Dalış sırasında bir balinanın ağzına hapsolan dalgıç, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Istakoz dalgıcı Michael Packard, Haziran 2021'de yaptığı bir dalış sırasında bir kambur balinanın ağzına sıkıştı, ancak şaşırtıcı bir şekilde, balina tarafından tükürülerek dışarı atıldı ve kıyıya ulaşmayı başardı.

Ancak bu, Packard'ın ölümle ilk karşılaşması değildi. 2001 yılında, Kosta Rika'da bindiği dört kişilik uçak düşmüş ve kendisi hariç tüm mürettebat yaşamını yitirmişti.

125057320-1.jpg

30-40 SANİYE KAPANA KISILDIM

Packard'ın ilginç yaşam öyküsü kısa sürede dünya çapında manşetlere taşındı. Yaşadığı dehşet verici deneyimi anlatan Packard, balina tarafından yutulduğu ana ilişkin olarak şunları söyledi: 

"30-40 saniye boyunca kapana kısıldım. Evet, o gün neredeyse öleceğime ikna olmuştum..."

KARAYA ÇIKTIKTAN SONRA HASTANEYE GİTTİ

57 yaşındaki dalgıç, güvenli bir şekilde karaya çıktıktan sonra hastaneye gitti. Hastanedeki tüm hemşireler ve doktorlar, "Dalış esnasında bir balinanın ağzına sıkışmak" şeklinde sıra dışı bir şikâyetle hastaneye gelen Packard'ı ilgiyle dinledi.

YUMUŞAK DOKU HASARINDAN BAŞKA BİR ŞEY YOK

Packard, yaşadığı uçak kazası sonrası, kendisine ve diğer üç yolcuya ait cesetler kurtarma ekipleri tarafından bulunmadan önce Kosta Rika ormanlarında "iki gece hayatta kalmayı başarmıştı."

Ancak yüzünde ciddi yaralanmalar, kollarında ve bacaklarında çok sayıda kırık meydana gelmişti.

Mucizevi bir şekilde, balina kazasından da ciddi bir yara almadan kurtulan dalgıç Reddit'e demecinde, "Yumuşak doku hasarından başka bir şey yok" dedi.