Barbenheimer geliyor! Openheimer ve Barbie'ciler hangi renk giyecek?

Barbenheimer geliyor! Openheimer ve Barbie'ciler hangi renk giyecek?

2023 yılının en popüler filmleri arasında yer alan ve adeta beyaz perdede birbirleriyle yarışan Barbie ve Oppenheimer filmlerini bir araya getiren Barbenheimer filminin hazırlıkları başladı.

Barbenheimer filmi gerçek oluyor.  Barbie ve Oppenheimer'ın birleşiminden oluşan Barbenheimer filmi ile ilgili proje hayata geçiyor. Parodi şeklinde hazırlanacak yapımın çekimi 2024'te başlayacak.

ABD’li film yapımcısı Charles Band, Greta Gerwig’in Barbie ve Christopher Nolan’ın Oppenheimer filmlerinin gişede elde ettiği başarıyı değerlendirmek istiyor. Bu iki yapımın internette yarattığı ilgi, Barbenheimer isimli parodi filmle değerlendirilebilir.

ekran-goruntusu-2023-11-06-194858.png

BARBENHEIMER KONUSU NE OLACAK?

Re-Animator gibi bazı kült klasiklerle tanınan Band, Barbenheimer için planlarını açıkladı. Filmde Dolltopia kasabasında yaşayan Dr. Bambi J. Barbenheimer adlı bir oyuncak bebeğin hikayesi ele alınacak. Bilim insanı olarak çalışan oyuncak bebek, insanların oyuncaklara davranışlarını eleştirecek. Hatta bunun için dünyaya dev bir nükleer bombayla patlatacak.

ekran-goruntusu-2023-11-06-194904.png

KARA MİZAH

ABD’li kaynaklara konuşan yapımcı Band, Barbie ve Oppenheimer’ın zıt yapılarını harmanlayarak eğlenceli hale getirmek istediği söyledi. “Bu iki filmi bir araya getirdiğinizde kara mizah için mükemmel bir fırsatınız oluyor” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-11-06-194911.pngekran-goruntusu-2023-11-06-194911.png

2024'TE YAYINLANACAK

2024’te yayınlanması planlanan çoğu filmin karanlık ve iç karartıcı olduğunu ifade eden Charles Band, daha fazla mizaha ihtiyacımız olduğunun altını çizdi. Barbie’nin gişe başarısını ve Oppenheimer’ın popülaritesi tek filmde birleştirecek.

Barbenheimer’ın oyuncu kadrosu ve yönetmeni henüz belirsizliğini koruyor. 1 milyon dolarlık bütçesiyle Band’in en pahalı filmlerinden biri olmayı hedefliyor.