Barbie diyetiyle çay bardağı gibi olacaksınız

Barbie diyetiyle çay bardağı gibi olacaksınız

Margot Robbie'nin başrolde olduğu son döneme damga vuran Barbie filmi, yeni akımlara de neden oluyor. Barbie gibi ince olmak da bunlardan biri ve bu da elbette Barbie diyeti yapmakla mümkün!

Barbie gibi bir vücuda erişmek ve 5 günde 4 kilo vermek için Barbie diyeti sizlerle. Peki kısa sürede bu kadar kilo hangi yöntemle verilebilir? 

230705105505-03-margot-robbie-barbie-style-0630-restricted.jpg

Barbie filmi, daha vizyona girmeden dünyayı salladı. Öyle ki birçok ülkede film, ilk sıralara şimdiden yerleşti bile. Barbie, dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük rağbet gördü. Barbie çılgınlığı ise her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de zayıflama ve diyet konusu oldu.

Her yerde Barbie temalı ürünlerin olduğu Barbie akımına son noktayı bu kez de etkili zayıflama kürü koydu. Bu kürle göbek yağlarınız eriyecek, beliniz adeta çay bardağı formuna dönüşecek. Peki, Barbie diyeti nedir ve nasıl uygulanır?

locura-por-el-estreno-de-barbie-margot-robbie-revelo-como-se-grabo-la-mitica-escena-de-los-zapatos-1601611.jpg

BARBIE DİYETİ

 

Öncelikle 200 miligram su, 1 çay kaşığı toz zencefil, yarım limonun suyu ve 1 tatlı kaşığı sirke malzemelerini temin edin. Bütün malzemeleri bir kaba alın ve güzelce karıştırın. Daha sonra 1 saat boyunca karışımı bekletin. Elde ettiğiniz bu karışımı 1 hafta boyunca her gün tüketin. Günde 2 kez olacak şekilde sabah ve akşam olmak üzere tüketebilirsiniz.

Bu kürü uygularken tabi ki sağlıklı ve dengeli beslenmenin parçası olan diyetinize dikkat etmelisiniz. Çok yağlı veya şekerli yiyeceklerden uzak durmalısınız.

Uyarı: Bu haber genel bilgi amaçlı olup, uygulamaları yapmadan önce herhangi bir alerjik reaksiyona karşı mutlaka bir uzman doktora danışmanız tavsiye edilir.