'Başkan olursam uzaylılarla ilgili tüm bilgileri açıklayacağım'

'Başkan olursam uzaylılarla ilgili tüm bilgileri açıklayacağım'

ABD'de güçlü aday Bernie Sanders, ABD Başkanı seçilirse UFO bağlantılı her türlü kanıtı Amerikalıların bilgisine açma sözü verdi. 

ABD'de 2016 başkanlık seçimi anketlerinin Demokrat Parti'nin adayı olsaydı Cumhuriyetçi Donald Trump'a karşı kazanabileceğini gösterdiği Bernie Sanders, 2020 seçimi kampanyasının vaatlerini çok geniş çaplı tutuyor.

Hatta uzaya el atan 77 yaşındaki siyasetçi, ABD Başkanı seçilirse UFO bağlantılı her türlü kanıtı Amerikalıların bilgisine açma sözü verdi. 

Dünyanın en popüler podcast yayınlarından biri olan 'Joe Rogan Experience'a konuk olan Bernie Sanders, "Başkan seçilir ve uzaylılarla ilgili bir şeyler olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Eşim benden sizi bilgilendirmemi ister. Eşim UFO manyağı değildir, ama Dünya ötesi yaşamla ilgili belgelere erişim sağlayıp sağlayamayacağımızı bana hep sorar."

Vermont Senatörü, UFO'larla ilgili bir şey öğrenirse programa gelip her şeyi anlatacağının altını çizdi.

Uzaylıların UFO'larla ziyarete geldiklerine dair iddialar ABD'deki popüler kültürün en önemli malzemelerinden biri.

Yıllardır gizemini koruyan, girişi yasak olan Nevada'daki 51. Bölge isimli askeri üs alanında uzaylıların tutulduğu iddiası, geçenlerde yeni bir boyut kazandı. Yüz binlerce Amerikalının sosyal medyada örgütlenip 51. Bölge'yi basmayı planladığının anlaşılması üzerine, ABD ordusu "Bu alana girecek herhangi bir kişiyi caydırmak durumundayız. Amerika’yı ve varlığını korumaya hazırız” açıklamasını yaptı.