Bayern Münih teknik direktörü ile yakalanınca başı yandı! Deneyimli muhabir görevinden alındı

Bayern Münih teknik direktörü ile yakalanınca başı yandı! Deneyimli muhabir görevinden alındı

Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ile gazeteci Lena Wurzenberger arasındaki ilişki Almanya'da gündem oldu. Bayern Münih muhabirliği yapan Wurzenberger, Nagelsmann ile ilişkisi ortaya çıkınca görevinden alındı.

Almanya’nın en tirajlı gazetelerinden olan Bild’in muhabiri Lena Wurzenberger’in, Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Alman basınında çıkan haberlere göre, Lena ve Nagelsmann arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasından sonra Bild başarılı gazeteciyi Bayern Münih sorumluluğundan aldı. Bu ayın başlarında, 15 yıldır birlikte olduğu Verena’dan boşanan Nagelsmann’ın, Wurzenberger ile Ibiza’da bir yatta tatil yaparken çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Das Yacht-Foto, das die Liaison aufdeckte. Nur schwer zu erkennen: Julian Nagelsmann und Lena Wurzenberger auf dem Deck. Foto: privat

 Lena Wurzenberger, Nagelsmann ile Ibiza'da tatil yaparken görüntülendi ve çiftin ilişkisi gün yüzüne çıkmış oldu.

BILD AÇIKLAMA YAPTI: GÖREVDEN ALINDI

Bild Gazetesi, Julian Nagelsmann ile ilişki yaşayan Lena Wurzenberger'in Bayern Münih muhabirliğinden alındığını duyurdu. Gazeteden yapılan açıklamada; "Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ile Bayern Münih'i takip eden gazeteci Lena Wurzenberger'in ilişkisinden bugün haberdar olduk. Çıkar çatışmasının önüne geçmek adına Wurzenberger'in Bayern Münih muhabirliği görevinden alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.