Biden'dan Putin'e çok ağır sözler: Putin bir katil, bedel ödeyecek!

Biden'dan Putin'e çok ağır sözler: Putin bir katil, bedel ödeyecek!

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok ağır sözlerle yüklendi. Biden, Putin için "Bir bedel ödeyecek" dedi ve 'Putin'in bir katil olduğunu' düşündüğünü söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok ağır sözlerle yüklendi. Biden, Putin için "Bir bedel ödeyecek" dedi ve 'Putin'in bir katil olduğunu' düşündüğünü söyledi.

 ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın ülkesindeki başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarına ilişkin değerlendirmesinde, Amerikan istihbaratının söz konusu müdahaleyi yönetmekle suçladığı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yüklendi.

ABC News'a konuşan Biden, "Putin, bir bedel ödeyecek" dedi; bunun ne olacağına ilişkin soruya da "Kısa süre içinde göreceksiniz" yanıtını verdi. ABD Başkanı, 'Putin'in bir katil olduğunu düşündüğünü' de söyledi.

RUSYA İDDİALARI REDDETTİ: YAPTIRIMLARA BAHANE ÜRETİLİYOR

Rusya yönetimi, ABD istihbaratının dün yayınlanan 15 sayfalık raporundaki suçlamaları reddetmişti. Rusya'nın Washington Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada suçlamaların temelsiz olduğu vurgulanmış, 'ABD'nin Rusya'nın olumsuz imajını sürdürmek için megafon diplomasisi' yürüttüğü belirtilmişti. 

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov da, "Bu raporun ülkemize yönelik çıkarımlarını kabul etmiyoruz. Rusya, önceki seçimlere de, bu raporda anılan 2020 seçimlerine de müdahale etmedi" deyip, "Rapor tamamen dayanaksız ve hiçbir kanıt içermiyor" ifadelerini kullanmıştı. Peskov, "Tamamen niteliksiz olan bu tür materyaller, ülkemize yönelik yeni yaptırımları gündeme getirmenin bahanesi olarak kullanılıyor" demişti.