Biden'dan vatandaşları sevindiren haber: "Dört kişilik bir aile 5 bin 600 dolar yardım alacak"

Biden'dan vatandaşları sevindiren haber: "Dört kişilik bir aile 5 bin 600 dolar yardım alacak"

ABD Başkanı Joe Biden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada dört kişilik bir ailenin 5 bin 600 dolar yardım alacağını belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Biden, açıklamasında dört kişilik bir ailenin 5 bin 600 dolar yardım alacağını ifade etti.

“YARDIM BURADA”

Ayrıca, Biden, mesajında “Amerikan Kurtarma Planı uyarınca, tipik dört kişilik aile 5.600 dolarlık bir çek alıyor. Bu para, insanların üzerinde bir çatı tutmasına ve masaya yemek koymasına yardımcı olur. Yardım burada” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi’nde de onaylanan 1,9 trilyon dolarlık Covid-19 mali destek paketi olan Amerikan Kurtarma Planı Yasasını imzaladığı biliniyordu. Tasarıyı imzalamadan önce Beyaz Saray’daki Oval Ofis'te konuşan Biden, tasarının içeriğinin Demokratların, Cumhuriyetçilerin ve Amerikan halkının görüşlerini yansıttığını belirtmişti.

Biden, “Ben ve çoğu insan bu tarihi yasanın ülkenin omurgasını yeniden inşa etmekle ilgili olduğunu düşünüyor. Bu ulusun çalışanlarına, orta sınıfa ve ülkeyi inşa edenlere savaşma şansı verdiğine inanıyorum” ifadesinde bulunmuştu.