Britney Spears'tan çıplak yatak pozu

Ünlü şarkıcı Britney Spears, yataktan çektiği çıplak videosunu sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin paylaşımını görenler hayretler içinde kaldı.

ABD'li ünlü şarkıcı Britney Spears, çıplak videosunu sosyal medyaya attı. 'Günaydın' diyerek yataktaki üstsüz videosunu paylaşan ünlü şarkıcı, göğüs dekoltesini öne çıkarması ile dikkatleri üzerine çekti. O anlar hayranları tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

ekran-goruntusu-2023-11-29-214703.png

ÜSTSÜZ 'GÜNAYDIN' MESAJI

Britney Spears'ın yatakta çıplak bir şekilde paylaştığı sabah videosu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna da tutuldu. 

ABD'li yıldız daha önce de ata binerken, kumsalda çıplak poz verirken çektiği müstehcen video ve seksi fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmasıyla sık sık gündeme geliyor.

ekran-goruntusu-2023-11-29-214707.png

YATAKTA ÇIPLAK VİDEO ÇEKİP PAYLAŞTI

Britney Spears, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımda göğüs dekoltesini göstererek gülümsedi ve ardından kısık bir sesle "Günaydın" dedi. Ünlü isim kamerayı sık sık kendisine yakınlaştırarak yeniden aynı kelimeyi söyledi. 

ekran-goruntusu-2023-11-29-214718.png

BRITNEY SPEARS KİMDİR?

Britney Jean Spears,  2 Aralık 1981 doğumludur. Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncudur. Spears, dünya genelinde 150 milyondan fazla kayıt satarak tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olmuştur. Amerikan müzik tarihinde En Çok Satan 8. Kadın, En Çok Satan En Genç Kadın Şarkıcıdır. 2009 yılında Guiness Rekorlar Kitabına 21. yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçmiştir. Forbes dergisinin 2003 yılında belirlediği En Zengin 25 Yaş Altı Ünlüler listesinde birinci sırada, 2006 yılında belirlediği En Zengin Ünlüler listesinde ise 100 milyon dolarlık servetiyle dokuzuncu sırada yer almaktadır.