Cardi B, alışverişe giderken giydiği kıyafetle görenleri şaşkına çevirdi!

Cardi B, alışverişe giderken giydiği kıyafetle görenleri şaşkına çevirdi!

Cardi B., dün kocası Offset ile birlikte Beverly Hills'te lüks bir mağazaya alışverişe gitti. Üzerine, üst kısmı kazak gibi görünen, sanki şeffaf bir tulum izlenimi uyandıran bir kıyafet giyen Cardi B. bütün bakışları üzerine toplamayı başardı.

İlginç giyim tarzı ve pozlarıyla her daim adından söz ettiren Cardi B'yi gireceği mağazanın önünde kalabalık bir fotoğrafçı ordusu bekledi. Büyük bir ciddiyetle mağazaya giren şarkıcı, hiç beklenmedik bir hamleyle birden dans etmeye başladı. Eşinin o anlarına şahit olan Offset de cep telefonuyla onu görüntüledi.Cardi B'nin bu iddialı giyimi ve maskesinin yanı sıra gerçek adı Kiari Kendrell Cephus olan 29 yaşındaki Offset'in hiç dikkat çekmeyen, günlük spor bir kıyafet tercih ettiği görüldü. Bir süre önce ayrılacaklarını açıklayan ünlü çift, daha sonra tekrar bir araya gelmeye karar vermişti.

Cardi B, alışveriş giderken giydiği kıyafetle görenleri şaşı etti
İlk gençlik yılları zorluk içinde geçen Cardi B, müzik dünyasında başarı kazandıktan sonra ise yaptığı pahalı harcamalarla dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz Noel'de de kızı Kuture'ye aldığı 1000 dolarlık oyuncak bebekle konuşulmuştu. Cardi B, ünlü bir moda markasının imzasını taşıyan bu bebeği sosyal medyada video ve fotoğraflarıyla paylaşmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, daha önce de kızına 10 aylıkken elmas bilezik seti aldığı ortaya çıkmıştı.Cardi B, alışveriş giderken giydiği kıyafetle görenleri şaşı etti