Chucky gözaltına alındı! Sabıka fotoğrafı bile çekildi
Şeytan bebek Chucky ve sahibi Meksika'da gözaltına alındı. Polis, Chucky'i saçlarından tutup duvara yaslayarak sabıka kaydı fotoğrafı çekti.
Meksika Monclova'da polis, huzuru bozmak ve halka rahatsızlık vermek şikayetlerinin ardından 90'lı yıllara damgasını vuran korku filmi kahramanı Chucky'i ve sahibini gözaltına aldı.
CHUCKY PİS İŞLERDE KULLANILDI
Yerel basında çıkan haberlere göre, Carlos isimli kukla ustasının, Chucky'i insanları korkutmak ve para talep etmek için kullandığı iddia edildi.
SABIKA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ, POLİS AZARLANDI
Polis, şeytan bebeği turuncu saçlarından tutarak duvara yasladı ve sabıka kaydı fotoğrafı çekti. Meksika medyası, Chucky'nin bıçağını havaya kaldırırken gülen polis memurunun işini ciddiye almadığı için azarlandığını bildirdi.
Carlos isimli kukla ustası serbest bırakılırken, şeytan bebeğin nerede olduğunun bilinmediği belirtildi.