Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanırsa Kabe'yi Mısır'a taşıyacak!

Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanırsa Kabe'yi Mısır'a taşıyacak!

Mısır'da cumhurbaşkanlığına adaylığını koymak isteyen İsam Abdülmuhsin Seyid Ahmed, Kabe'yi Mısır'a taşıyacağını açıkladı.

Mısır’da Mart ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koymak isteyen İsam Abdülmuhsin Seyid Ahmed adlı aday dikkat çekici bir vaatte bulundu! Adaylık için gerekli olan 20 milletvekilinin desteği veya 15 vilayetten en az 25 bin imzayı toplayacağı konusunda iddialı olan İsam Abdülmuhsin Seyid Ahmed, cumhurbaşkanı olması halinde Kabe’yi Suudi Arabistan’dan Mısır’a taşımayı vaad etti.

GÜNDEM MADDESİ HAYAT PAHALILIĞI VE KABE

Mısır basınında çıkan haberlere göre, ilkokul mezunu olan Seyid Ahmed’in başvurusu, ‘evraklarının eksik olması’ gerekçesiyle kabul edilmedi! Seyid Ahmed ise “önce meclise gidip milletvekillerinden yardım isteyeceğini bu da olmasa halktan gerekli imzaları toplayacağını” belirtti. Seyid Ahmed, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda ise ilk hedefinin hayat pahalılığı, ikinci hedefinin de “Kabe’yi Mısır’a taşımak” olduğunu belirtti.

Mısır’da mart ayının sonunda yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en güçlü aday olarak mevcut cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi yer alıyor. Şu ana kadar Mısır parlamentosundaki 596 milletvekilinden 516’sı Sisi’yi destekliyor.