Dev bankadan flaş Bitcoin tahmini! 100 bin dolar...

Dev bankadan flaş Bitcoin tahmini! 100 bin dolar...

ABD’li dev banka Goldman Sachs'tan da kritik bir Bitcoin tahmini geldi. ABD’li dev banka Bitcoin’in 100 bin dolara çıkacağını belirtti.

Kripto para piyasaları bir türlü istediği yükselişe geçememesinin ardından ABD’li banka Goldman Sachs'tan flaş bir Bitcoin tahmini geldi. 

img-20220105-142824.jpg

100 BİN DOLARA ULAŞABİLİR 

ABD’li dev banka Goldman Sachs, bir analiz raporu yayımlayarak Bitcoin’in 100 bin dolar seviyesini göreceğini belirtti. Aynı zamanda yayımlanan raporda Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşarak altının piyasa hakimiyetini de elinden alacağını belirtti.

ABD'Lİ DEV BANKADAN KRİTİK TAHMİN 

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin'e yatırımları artırmasının yükseliş için öncü gösterge olacağına da değinen Goldman Sachs, 2021 yılında Bitcoin'in yüzde 60 getiri, altının ise sadece yüzde 4 getiri sağladığını açıkladı. Genç neslin altından giderek uzaklaştığını öne süren Goldman Sachs, gençlerin dijital Altın olarak gördükleri Bitcoin'e ilgi duyduklarını da notları arasında yer verdi.

img-20220105-142847.jpg

ÜLKELERİN SERT TUTUMLARI DEVAM EDİYOR 

Öte yandan kripto paralara karşı devletlerin sert tutumları devam ediyor. Çin’in kripto paralara karşı sert tutumu, İran'ın kripto para madenciliğini enerji ihtiyacı nedeniyle bir süreliğine yasaklaması, AB ülkelerinin regülasyon çalışmaları kripto para birimlerine olan güveni bir nebze olumsuz etkiledi. Ayrıca küresel enflasyon nedeniyle merkez bankalarının faiz artırması da kripto para birimlerine olan ilgiyi azalttı.