Dubai'deki Türk kızdan 'cinsellik' tavsiyesi

Dubai'deki Türk kızdan 'cinsellik' tavsiyesi

Dubai'de yaşayan bir Türk vatandaşı 'Cinsellik ilişkide ne zaman olmalı?' sorusuna bomba bir yanıt verdi.

Dubai'deki bir Türk vatandaşının sosyal medya hesabından cinsellik sorusuna verdiği yanıt büyük yankı uyandırdı. Genç kadının, 'İlk 1 ay cinsellik yaşayın' tavsiyesi gündem oldu.

CİNSELLİK İLİŞKİDE NE ZAMAN OLMALI?

Dubai'de ikamet eden Türk kadının Instagram hesabından takipçilerinin sorularına verdiği cevap gündem oldu. Genç kadın bir takipçisinden gelen 'Cinsellik sence ilişkide ne zaman olmalı' sorusuna cevap verdi.

"İLK 1 AY CİNSELLİK YAŞAYIN"

Soru hakkında uzun uzun yazı yazan kadın, "Cinsellik yaşayan kesim için cevap veriyorum. Normal bir şey bu arkadaşlar siz yaşamıyorsunuz diye insanları yargılamayın. Bence ilk 1 ay cinsellik yaşayın. Gezin, dolaşın, tanıyın. Seni bir çıkartıp yemeğe götürsün. Seni bir etkilemeye çalışsın. 1 ay boyunca her şeyi hızlı bir şekilde yapmayın. 'Sen yapmazsan başkasına giderim' diyorsa gitsin. Gerçekten adam seni seviyorsa bekler. Sana sormaz bile zaten anlık gelişir" dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-07-221117.png

Bu cevap sosyal medyada hem olumlu tepki aldı hem de olumsuz tepki aldı. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kadını haklı bulduklarını söylerken bazıları ise eleştirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bir de hemen olmayın diyor. 1 ay hemen değil mi?" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Kesinlikle evlilikte olmalı" yorumunu ekledi.