Dünyaca ünlü fenomen, ölümcül baş ağrısına yakalandı

Dünyaca ünlü fenomen, ölümcül baş ağrısına yakalandı

Türkiye'deki depremzedelere bağış yapan dünyaca ünlü fenomen iShowSpeed, ölümcül baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Ünlü fenomen iShowSpeed, ölümcül baş ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü isim, 'Her an ölebilirim' diyerek hayranlarını endişelendirdi.

Geçtiğimiz sene cansız bir mankenle sevgili olduğunu söyleyerek gündeme gelen fenomen, şubat ayında meydana gelen deprem felaketinin ardından depremzedelere yaptığı yaklaşık 4 milyon TL bağışla ülkemizde de tanınmıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Önceki gece büyük bir atak geçiren 18 yaşındaki 'iShowSpeed', acilen hastaneye kaldırıldı. 

"HER AN ÖLEBİLİRİM"

Uzun zamandır yayınlarda başının sürekli ağrıdığını söyleyerek ağlayan iShowSpeed, 'Her an ölebilirim' notuyla yayımladığı bir videoda acıdan kıvrandığını dile getirdi.

"AMELİYATA ALINDI"

iShowSpeed, "Şu anda yaşadığım en kötü deneyimlerden birini yaşıyorum. Gözlerimi bile açamıyorum. Küme tipi baş ağrısı denen bir şey var bende. Ölümcül bir baş ağrısı hastalığıymış. Şu anda uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, hiçbir şey yapamıyorum. Çok kötü acıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Çok acıyor. Yaptığım her şeyde kafama sanki bir şey çarpıyor ve çok sinirliyim.

Gözüm şişiyor. Bıçak saplanmış gibi hissediyorum. Sanki biri gözüme bıçak saplıyormuş gibi hissediyorum. Bom, bom, bom, bom. Ve tam bu bölgede (elini sağ gözünün ve şakağının üstüne koyarak) başım ağrıyor. Kelimenin tam anlamıyla aynen böyle" sözlerinin ardından ameliyata alındı.