Dünyanın en seksi kadını yatak odasından paylaştı

Dünyanın en seksi kadını yatak odasından paylaştı

Dünyanın en seksi kadınından yatak odası pozu geldi. Ashley Graham sosyal medyayı salladı.

2023 yılında 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki cesur pozlarına bir yenisini ekledi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-153647.png

Her paylaşımı ile adından söz ettiren ünlü model bu kez de yatak pozuyla ilgi odağı oldu.

ASHLEY GRAHAM'DAN YATAK POZU

Dünyaca ünlü model Ashley Graham, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 'Dünyanın En Seksi Kadını' olarak bilinen model Ashley Graham, yatak odasından fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin yatak pozuna yorum yağdı. 

ekran-goruntusu-2024-01-28-153628.png

Maxim tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Büyük beden modeli olan Ashley Graham, geçtiğimiz yıllarda ikizlerini kucağına alsa da podyumdan uzak durmayı aklından bile geçirmedi.

Üç çocuk annesi olan ünlü model, podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ünlü ismin yatak pozu ise sosyal medyayı kasıp kavurdu.

728xauto-yxaj.webp

ASHLEY GRAHAM KİMDİR?

Ashley Graham 30 Ekim 1987, Amerika doğumlu büyük beden model ve televizyon sunucusu. 8 yaşındayken ailesiyle birlikte Lincoln, Nebraska'ya taşınan Ashley Graham'a henüz çocukken Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve Disleksi teşhisi konuldu. Ashley Graham'ın iki küçük kız kardeşi var. 32 yaşındaki model Ashley Graham'ın boyu 177 cm kilosu ise 87 kiloydu.

ekran-goruntusu-2024-01-28-153635.png

Ashley Graham, 2001 yılında katıldığı bir model kongresinden sonra Wilhelmina Modelleri ile bir anlaşma imzaladı. 2003 yılında Ford Modelleriyle bir anlaşma imzalayan Ashley Graham, kariyerinin ilk yıllarında YM dergisinde yer aldı. 2007 yılında Vogue dergisine çıktı. Glamour Ekim 2009 sayısında yayınlanan "These Bodies are Beautiful at Every Size" makalesinde Kate Dillon Levin, Amy Lemons , Lizzie Miller, Crystal Renn, Jennie Runk gibi büyük beden modellerle birlikte yer aldı.