Elon Musk babası Errol Musk'ın konuşmasını yasakladı

Elon Musk babası Errol Musk'ın konuşmasını yasakladı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, babası Errol Musk'ın konuşmasını yasakladı.

Elon Musk’ın 76 yaşındaki babası Errol Musk verdiği bir röportajda, kendisiyle gurur duymadığını söyledikten sonra bir kısa mesajda sessiz kalmasını söyledi. 

Errol Musk, geçtiğimiz haftalarda önce üvey kızından iki çocuğu olduğunu açıklayarak gündeme gelmiş, ardından da verdiği röportajlarda oğlu Elon Musk ile ilgili sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

ERROL MUSK AMACININ ÜREMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Errol Musk, üvey kızından çocukları olmasının son derece normal olduğunu, insanların amacının üremek olduğunu belirtirken spermleri için de çeşitli sperm bankası şirketlerinin talip olduğunu söylemişti. 

errol-musk.jpg

ELON MUSK İLE GURUR DUYMADIĞINI SÖYLEDİ

Errol Musk, bir başka röportajında ise oğluyla gurur duymadığını hatta diğer oğlunu çok daha başarılı ve neşeli bulduğunu belirtirken Elon Musk’ın kilosuyla ilgili de eleştiriler de bulunmuştu.

ELON MUSK, BABASINDAN SESSİZ KALMASINI İSTEDİ AMA O DİNLEMEDİ

Insider’ın haberine göre bu açıklamalardan sonra Elon Musk, babasının sessiz kalmasını istediği bir mesaj atmış. Ancak Errol Musk pek de oğlunu dinleyecek gibi görünmüyor.

Daily Mail Australia ile yaptığı yeni bir röportajda Errol Musk, Elon’la gurur duyup duymadığı sorulduğunda “hayır” yanıtını verdiğini, çünkü soruyu yanlış anladığını söyledi. Gazeteye verdiği demeçte, “Aslında sorunun gururla ilgili olduğunu fark etmedim. Daha sonra kaydı dinlediğimde fark ettim” dedi.
 
Ayrıca Errol Musk, röportajlardan sonra Elon Musk’ın kendisine bir mesaj gönderdiğini ve mesajda “Baba basın seninle oynuyor, bu yüzden lütfen sessiz ol” yazdığını da söyledi.