Elon Musk, Twitter'a neden sınırlama getirdiğini açıkladı: "Dünya için bir iyilik yapıyorum"

Elon Musk, Twitter'a neden sınırlama getirdiğini açıkladı: "Dünya için bir iyilik yapıyorum"

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk'ın siteye getirdiği kısıtlama kararı ile ilgili açıklama geldi. Musk yaptığı açıklamada "Dünya için bir iyilik yapıyorum" dedi.

Twitter'ın patronu Elon Musk'ın platformda getirdiği 'geçici sınırlama' sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kararın gerekçesini açıklayan Elon Musk "Bir görüntüleme sınırı belirlememin nedeni, hepimizin Twitter bağımlısı olmamız ve dışarı çıkmaya ihtiyaç duymamızdır. Burada dünya için bir iyilik yapıyorum." dedi.

TWİT OKUMA SINIRI

Twitter CEO'su Elon Musk, mavi tiki olmayan hesapların 'geçici bir süre' için günde sadece 600, mavi tikli hesapların da 6 bin gönderi görebileceğini açıklamış; daha sonra bunu mavi tikli olmayanlar için 800; olanlar içinse 8 bine çıkarıldığını duyurmuştu.

NEDENİNİ AÇIKLADI

Musk'ın bu uygulaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Konu hakkında Twitter'dan yeni bir açıklama yapan Musk, kullanıcıların 'sosyal medya bağımlısı' olduğunu ve bu sınırlamayla 'dünyaya bir iyilik yaptığını' savundu.

İYİLİK YAPTIĞINI SAVUNDU

Musk, Twitter'dan paylaştığı ilk mesajda "Bir görüntüleme sınırı belirlememin nedeni, hepimizin Twitter bağımlısı olmamız ve dışarı çıkmaya ihtiyaç duymamızdır. Burada dünya için bir iyilik yapıyorum." ifadelerine yer verdi. 

"DERİN TRANSTAN UYANIN"

Musk'ın diğer mesajında ise "Derin transtan uyanın, arkadaşlarını ve aileni görmek için telefondan uzaklaş." dedi.