Erdoğan, Boris Johnson'ın omzunu sıktı, ilginç anlar yaşandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, NATO Zirvesi'nin devam ettiği salona girerken İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın omuzunu sıktı. O ilginç anlar kameraya yansıdı.

İspanya'nın başkenti Madrid'deki NATO Liderler Zirvesinde birbirinden önemli kararlar alınırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Boris Johnson arasındaki sohbet gündem olmuştu.


"ÇOK GÜZELSİN" SOHBETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile konuştuğu sırada parmağıyla İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı işaret etmişti. Johnson ise Erdoğan'a Türkçe olarak "Çok güzelsin" demiş, Erdoğan Johnson'a aynı şekilde karşılık verince salondan kahkaha sesleri yükselmişti.


ERDOĞAN SESSİZCE YAKLAŞIP OMZUNU SIKTI

İki lider arasında NATO Zirvesi'nin kapanış oturumunda da ilginç anlar yaşandı. Erdoğan, salona girdiği sırada masada oturan İngiltere Başbakanı Johnson'ı görünce arkadan sessizce yaklaşarak omzunu sıktı. Johnson arkadan uzanan elin kime ait olduğunu bir anda fark edemeyip arkasına döndüğünde karşısında Erdoğan'ı görünce iki lider arasında ilginç dakikalar yaşandı.