‘Erdoğan ülkemizde seçime girse kazanır’

‘Erdoğan ülkemizde seçime girse kazanır’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdıran Pakistan Başbakanı Imran Khan, “Erdoğan Pakistan'da seçime girse kazanır” dedi.

Pakistan ziyaretleri doğrultusunda Pakistan Meclisi'ne seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında meclis üyelerinden büyük alkış toplarken, bir övgü de Pakistan Başbakanı Imran Khan'dan geldi.

İLK KEZ GÖRÜYORUM

Başbakan Khan, “Bugün Başkan Erdoğan Pakistan Meclisi’nde. Erdoğan’ın bu konuşmasını göz önüne alarak şunu söyleyebilirim ki; Pakistan’da seçime girse kazanır. Ben hükümet sıralarının masalara vurduğunu gördüm. Ama, hem muhalefetin, hem de hükümetin ilk defa masalara vurduğunu görüyorum. Başkan için büyük bir takdir. Pakistan halkı sizi çok seviyor. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, Pakistan halkı sizi Müslüman dünyasında yaşanan tüm olaylar için sesini yükselten lider olarak görüyor” ifadelerini kullandı.

MASALARA VURMUŞLARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Parlamentosunda gerçekleştirilen Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye ile Pakistan arasındaki tarihi dostluktan bahsederken sözleri sık sık alkışlanmıştı.