Erhan Çelik yeni aşkı Sedef Orman hakkında ilk kez konuştu!

Erhan Çelik yeni aşkı Sedef Orman hakkında ilk kez konuştu!

Erhan Çelik önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezine geldi. Tek başına olan Erhan Çelik, restaurantta bir yemek yedi.

Gazetecilerin kendisine ne soracağını çok iyi tahmin eden Erhan Çelik, yeni aşkı olduğu iddia edilen Sedef Orman hakkında sadece tek bir açıklama yaptı. Lokanta çıkışında yeni ilişkisine dair sorularla karşılaştı. Erhan Çelik “Sedef Hanım candır” yanıtını vermekle yetindi. Sedef Orman, Fikret Orman’ın ihanetine uğrayınca Eylül 2012’de evliliğine nokta koymuştu. Erhan Çelik ve Sedef Orman, hafta sonunu Mardin'de birlikte geçirdi. Bir Konak Oteli'nde kalan çift, Mor Gabriel Manastırı'nı da ziyaret etti. Sedef Orman, Instagram'dan Mardin'de kaldıkları otelin fotoğrafını paylaşıp altına "Bir masalın içindeymiş gibi" diye yazdı.

Bu arada takipçileri de aynı fotoğrafın altına "Erhan Çelik'le birlikte olduğunuz haberleri var, tebrikler" diye yazdı.

 Erhan Çelik ile Sedef Orman'ın (Zaim) aşkı birkaç hafta önce başladı. Bir etkinlikte tanışan ikilinin birbirlerinin telefonunu aldıkları, kısa süren mesajlaşmadan sonra da buluşmaya başladıkları öğrenildi. Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Sedef Orman'ı kamuoyu Beşiktaş başkaın Fikret Orman ile tanıdı. Balıkesir doğumlu olan Sedef Orman, ortaokulu Sainte Pulcherie ve Notre Dame de Sion’da, liseyi American High School of Dusseldorf’ta okudu.

Los Angeles’taki Pepperdine University’de yaptığı pazarlama lisansı olan Sedef Orman, ardından reklam ve grafik master’larını tamamladı. Sedef Orman, 2000’li yıllardan itibaren Derimod’un ihracatçı kimliğinden perakendeci olarak yoluna devam etme sürecinde önemli rol oynadı.

Son on yıldır deri ceket tasarım, planlama, üretim ve mağazacılık anlamında tüm operasyonu yöneten Sedef Orman, marka yönetimi ve kurumsal iletişim departmanlarının da başında yer alıyor. Derimod şirketi Sedef Orman'ın annesi ve dayısının şirketi. Şirketin başında Ümit Zaim bulunuyor.

Fikret Orman 2012 yılında Bodrum'da bir teknede genç bir kızla yakalanmıştı. Aldatma fotoğraflarını gören eşi Sedef Zaim Orman kocasını affetmemiş ve soluğu mahkemede almıştı. Bahar Özden ile olan ilişkisinden sonra bin pişman olan Fikret Orman, karısıyla yeniden barışmanın yollarını aramıştı. Çiftin biraraya gelecekleri konuşulurken Fikret Orman eşine hala aşık olduğunu açıklamıştı.

Sedef Orman'ın ayrıldığı eşi Fikret Orman'dan iki kızı bulunuyor. 21 yıllık evlilik sonrasında boşanan çiftin kızları Aslıgül ve Nazlı Orman güzellikleri ile biliniyorlar.