Geçim sıkıntısına karşı ilginç çözüm: Ek gelir için kocasını kiralıyor

Geçim sıkıntısına karşı ilginç çözüm: Ek gelir için kocasını kiralıyor

Girişimci bir anne, geçim maliyeti ağırlaşmaya başlayınca ekstra para kazanmak için 'elinden her iş gelen kocamı kirala' hizmetini başlattı.

Artan yaşam maliyetleri karşısında Laura Young isimli  genç kadın, biraz fazladan para getirmenin yolları olup olmadığını görmeye karar verdi. Ve diğer kadınların ödemekten mutlu göründükleri bir varlığı hemen fark etti - kocası.

Üç çocuk annesi, bir adamın başkaları için düz paket mobilya bir araya getirerek geçimini sağladığını söyleyen bir podcast'i duyduktan sonra bu fikri aldı. Laura, işinde yetenekli ve titiz olan 41 yaşındaki kocası James'in de aynı şeyi yapabileceğini fark etti.

Laura, "Evde ve bahçede her şeyde iyidir, bu yüzden neden bu becerilerini kullanıp onu işe almayayım?" dedi.

Laura, "Becerikli kocamı kirala" web sitesini başlattı ve Facebook'ta ve popüler bir uygulamada reklam verdi. Cevapların sayısı onu şaşırttı. İnsanlar gerçekten bu işle ilgilendi. Bazıları farklı amaçlar için kiraladığını düşünse de Laura "Geçim sıkıntısına rağmen, bunu yapmayı planlamıyorum!'' dedi.

0_PAY-Hire-my-handy-hubby-business-launched-by-mum-of-three (1)

EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNA OTİZM TEŞHİSİ KONDU

Bir depoda eski bir gece vardiyası çalışanı olan James, ikisi otistik olan üç çocuğuyla Laura'ya yardım etmek için iki yıl önce işini bırakmak zorunda kaldı. Laura eşine de otizm teşhisi konulduğunu ancak bunun onu yaptığı herhangi bir işte çok kapsamlı ve mükemmel kıldığını söyledi. James'in motor mekaniği okumak için üniversiteye dönmeyi planladığını ve aile gelirini artırmak için kiralama işinde çalışmaya devam edeceğini de ekledi.