Gökten çıplak adam yağdı

Kolombiya'da gökten çıplak adam düştü. Hiç kimse gözlerine inanamadı.

Başımıza taş yağacak sözü gerçek oldu. Ancak taş değil insan yağdı. Kolombiya'nın Medellin kentinde bir taksinin üzerine çıplak bir adam düştü.ekran-goruntusu-2024-02-02-171626.png

 

AĞAÇTAN ÇIPLAK ADAM DÜŞTÜ

Bir adamın çıktığı ağaçtan taksinin üzerine düşmesi sosyal medyada gündem oldu. Düşen adam yüzünden taksinin arka camı kırıldı ve tavan ile bagaj da tamamen çöktü.

ekran-goruntusu-2024-02-02-171701.png

ŞAKA GİBİ OLAY

Şaka gibi olayın ardından adamın ağaca neden tırmandığı, nasıl düştüğü ya da neden çıplak olduğuna dair hiçbir bilgi paylaşılmadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı hastaneye kaldırdı. Ancak raporlara göre taksinin üzerine düşen adamın olayı hafif sıyrıklarla atlattığı ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-171704.png

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Taksiyi bu şekilde çevirmemeniz gerekiyor" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunu sigorta şirketine nasıl açıklarsınız?" yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Her şey tamam da kıyafetleri nerede?" dedi.