How I Met Your Mother'ın Ted'i evlendi

How I Met Your Mother'ın Ted'i evlendi

ABD yapımı How I Met Your Mother isimli ünlü dizide Ted karakterine can veren sevilen oyuncu Josh Radnor dünyaevine girdi.

2005-2014 yılları arasında ekrana gelen bir dönemin büyük beğeni toplayan sitcom dizisi How I Met Your Mother'da rol alan ünlü oyuncu Josh Radnor evlendi.

19vows-ayahuasca-top-swap-mjkp-articlelarge.webp

JOSH RADNOR VE JORDANA JACOBS EVLENDİ

How I Met Your Mother'da Ted Mosby karakterine can veren Josh Radnor nikah masasına oturdu. Son dönemde müzik kariyeriyle öne çıkan ABD'li aktör, Jordana Jacobs ile dünyaevine girdi.

Nikahından kareler paylaşan 49 yaşındaki oyuncu "Bu olağanüstü kadına eşim diyebilmenin ne kadar büyük bir şans olduğuna inanamıyorum" dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-21-121518.png

Nikah töreni için kendi yeminlerini yazan çiftten Radnor, yemininde neden daha önce hiç evlenmediğini açıklayarak; "Yeşil gözlerinin sonsuzluğuna baktığımda, şimdiye kadar evlenmemiş olmamın içimdeki bir kırıklıktan kaynaklanmadığını biliyorum. Gerçek şu ki, şimdiye kadar evlenmedim çünkü seni bekliyordum" diye konuştu.

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Jordana Jacobs'la Brooklyn'deki evinde beraber yaşamaya başladıklarını açıklayan Radnor, Kasım'da ise Jacobs ile nişanlandığını duyurmuştu.

ekran-goruntusu-2024-01-21-121521.png

JOSHUA RADNOR KİMDİR?

Joshua "Josh" Radnor, 29 Temmuz 1974'te dünyaya geldi. How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby karakterini canlandıran Yahudi kökenli Amerikalı oyuncudur.

2001 yılında Broadway’de sahnelenen “The Graduate” adlı oyunda Jason Biggs’in de talip olduğu rolü kaparak, Kathleen Turner ve Alicia Silverstone ile birlikte oynama şansı bulan Josh Radnor, aynı yıl içinde “Not Another Teen Movie” adlı filmde tur rehberini canlandırdı. Daha sonra “Law & Order”, “ER”, “Six Feet Under” ve “Miss Match” gibi dizilere konuk oyuncu olarak katılan oyuncu, gerçek çıkışını “How I Met Your Mother”da canlandırdığı Ted Mosby karakteriyle yakaladı. 2010 yılındaysa Happythankyoumoreplease filminin senaryosu ve yönetmenliğini yapıp Sam Wexler rolünü üstlendi. Oyunculuk yazarlık ve yönetmenlik yapan Radnor New York'u ve işini yapmayı çok seviyor.

sp9ovp6-fashion-625x300-20-january-24.webp