Illuminati'nin ağa babası öldü

Illuminati'nin ağa babası öldü

Rothschild ailesinin bir numaralı ismi olan ve Illuminati'nin önemli üyelerinden olduğu iddia edilen Lord Jacob Rothschild, 87 yaşında öldü.

Illuminati'nin ağa babası olarak dilinen dünyanın en zengin ve en gizemli ailelerinden biri olan Rothschild ailesinin üyesi Lord Jacob Rothschild, 87 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ekran-goruntusu-2024-02-26-162853.png

AİLE BANKASIYLA KARİYERİNE ADIM ATTI

1963 yılında kariyerine aile bankası NM Rothschild & Sons'da başlayan Lord Jacob Rothschild, 1980 yılında Sir Mark Weinberg ile birlikte o dönemdeki adıyla J Rothschild Assurance Group, şimdiki adıyla St James's Place'in kurucuları arasında yer aldı.

'HAYIRSEVER!' ROTHSCHILD

Rothschild, ailenin "hayırsever" portföyünü yönetmek üzere Windmill Hill Asset Management'ı kurdu.

Kariyeri boyunca BSkyB Televizyonu'nda başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Rothschild, aynı zamanda The National Gallery'de mütevelli heyeti başkanlığı yaptı.

ekran-goruntusu-2024-02-26-162843.png

"İSRAİL VE YAHUDİ KÜLTÜRÜNE YÖNELİK HAYIR İŞLERİNİN TUTKULU BİR DESTEKÇİSİ"

Rothschild ailesi tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Babamız Jacob, pek çok insanın hayatında önemli bir yere sahipti; son derece başarılı bir finansçı, sanat ve kültür şampiyonu, sadık bir kamu görevlisi, İsrail ve Yahudi kültürüne yönelik hayır işlerinin tutkulu bir destekçisi, hevesli bir çevreci ve çok sevilen bir arkadaş, baba ve büyükbabaydı. Yahudi geleneklerine uygun olarak küçük bir aile töreniyle defnedilecek ve ileriki bir tarihte hayatını kutlamak üzere bir anma töreni düzenlenecektir."