Japon taraftarları yenilginin ardından ağlaya ağlaya çöp topladı!

Japon taraftarları yenilginin ardından ağlaya ağlaya çöp topladı!

2018 Dünya Kupası’nda Kolombiya maçındaki galibiyetlerinin ardından stadyumdaki çöpleri toplayarak gönülleri fetheden Japon taraftarlar, dün akşam Belçika’ya yenilip şampiyonadan elendikten sonra da erdemlerinden vazgeçmedi. Taraftarlar ağlaya ağlaya çöpleri toplarken Japon futbolcular da soyunma odasını temizleyip Rusça 'Teşekkürler' notu bıraktı.

Japon taraftarlar, Dünya Kupası’nda Kolombiya’yı yendikten sonra stadyumdaki çöpleri toplamış ve Japonya’ya ‘bir Güney Amerika ülkesini yenen ilk Asya ülkesi unvanını’ kazandıran milli takım futbolcularını basında gölgede bırakmıştı.

Japon milliler dün de Rostov-na-donu stadyumunda Belçika ile karşı karşıya geldi ve 3-2 mağlubiyetle şampiyonadan elendi. Fakat Japon taraftarlar yenilgi nedeniyle hırçınlaşmak yerine bir kez daha ne kadar erdemli olduklarını gösterdi. Taraftarlar, bu üzücü mağlubiyetin ardından her zaman olduğu gibi stadyumdan ayrılmadı ve ellerindeki büyük torbalarla ağlaya ağlaya çöp topladı.


Japon futbolcular da taraftarlardan geri kalmadı. Futbolcular maçtan sonra soyunma odasını temizledi ve ev sahibi Rusya’ya teşekkür etmeyi unutmadı. Takım, Rusça ‘Teşekkürler’ notu bıraktı.