Jennifer Lopez ölümle burun buruna geldi

Jennifer Lopez ölümle burun buruna geldi

Jennifer Lopez, 'Hayalimdeki Düğün' (Shotgun Wedding) adlı filmin çekimlerinde yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, 'Hayalimdeki Düğün' (Shotgun Wedding) filmi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

ekran-goruntusu-2023-01-30-222010.png

Filmin gösterimine kısa süre kala ünlü oyuncu Lopez, arkadaşlarıyla birlikte "Kim Kimdir" oyununa katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Jennifer Lopez, oyunda, oyunculara, "Sete en çok kim geç kalır?" ve "Role en hızlı kim adapte olur?" gibi sorular soruldu.

ÖLÜM TEHLİKESİ ATLATMIŞ

Ekiptekiler, "Tehlikeli sahneleri tek seferde çekme ihtimali en yüksek olan kim?" sorusunda Lopez ve Josh Duhamel'i işaret etti. Lopez, "Bu işte epey iyiyiz sanırım" diyerek, ölüm tehlikesi atlattığı günü hatırladı.

"UÇURUMDAN DÜŞTÜĞÜM GÜN HARİÇ!"

Lopez, konuyla ilgili "Nerdeyse uçurumdan düştüğüm gün hariç! Filmin bir sahnesinde gelinliğim arabanın tekerleğine sıkışıyor ve onunla birlikte uçurumdan düşecek gibi oluyordum. O sahnede eteğim gerçekten arabanın tekerleğine sıkıştı ve kurtulamadım. Arabayla birlikte ben de gidiyordum. Josh'a baktım ve 'Lütfen gitmeme izin verme' diye yalvardım. Josh da panikle 'Tuttum seni, tuttum seni!' diyordu" açıklamasında bulundu.