Kanye West'in eşi Bianca Censori herkesin ortasında "çıplak" halde aleşveriş yaptı! O anlar herkesi şaşkına uğrattı

Kanye West'in eşi Bianca Censori herkesin ortasında "çıplak" halde aleşveriş yaptı! O anlar herkesi şaşkına uğrattı

Kim Kardashian'in eski kocası anye West'in eşi Bianca Censori son dönemde giyim tarzıyla gündeme geliyordu, Rapçiyle İtalya'da yaptığı gezide neredeyse çıplak kıyafetiyle dolaşan modacı herkesi şoke etti.

Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West ve onun yeni karısı Bianca Censori İtalya tatilinde göüntülendi. Çiflerden biri tamamen transparan diğeri ise çenesine kadar kapalı kıyafet tercih etti. Kanye West için değil ama Bianca için İtalyanlar ayaklandı: Bu ne saygısızlık...

Bianca Censori, Avrupa'dan gelen yeni fotoğraflarda şimdiye kadarki en çılgın kıyafetlerinden birini giydi. Fotoğraflar Bianca'nın 46 yaşındaki kocası Kanye West ile tatil yaptığı İtalya'da bir akşam yemeğinden gelmişti.   

1.webp

İkili, kalabalık bir yiyecek ve içecek standını ziyaret etmenin yanı sıra bölgede oturarak bir akşam yemeği yedi.  28 yaşındaki Bianca, tamamen şeffaf bir görünümle partnerine göre çok daha fazla ten ortaya koydu. Avustralya doğumlu yıldız, ıslak bir görünüm etkisi yaratmak için kısa siyah saçlarını jöle ile arkaya kaydırmıştı ve ten rengi bir rujla birlikte siyah göz kalemi sürmüştü. Tamamen şeffaf ve vücuduna oturan bir kıyafet tercih eden Bianca Censori göğüslerini tam teşhirden gizlemek için çantasını taktiksel bir şekilde yerleştirmiş gibi görünüyordu. Tamamen transparan külotlu çoraplar, Bianca'nın arkadan fotoğraflanırken poposunun tamamen sergilenmesiyle herhangi bir iç çamaşırı giymediğini ortaya çıkardı.

Beyaz kedi topuklu ayakkabılarıyla kontrast oluşturan parlak taytlarla kombinleyen Bianca'ya eşilk eden kocası ise İtalyan güneşine rağmen kat kat siyah giysiler giymeyi tercih etmişti. Rapçi, tercih ettiği çorap ayakkabılarının içine soktuğu bol siyah pantolonlu büyük beden bir ceketi tercih etmiş ayrıca başına kalın bir kazak sarmıştı. Meraklı bakışlara aldırmayan ikili civarda gezinip yemek yemeyi ihmal etmedi.

3.webp

"SAYGISIZ"

İtalya'da uygunsuz kıyafetler de dahil olmak üzere "kamu ahlakına aykırı" davranışlar 5 bin ila 10 bin dolar arasında ağır para cezalarına çarptırılıyor. Bazı eleştirmenler Bianca'nın son kıyafetinin kamuya açık bir ahlaksızlık olduğunu savundu ve yetkilileri harekete geçmeye çağırdı. İnternetten bir kişi öfkeyle şöyle konuştu: "Tutuklanmamış olması şaşırtıcı. İtalya çok daha muhafazakar, bu durumda haklıyız!"

2.webp

Bir diğeri, "İtalya'nın ikisini de ülkeden atacağını umuyorum. Bu çiftin ülkeyi kirletmesine ihtiyaçları yok" dedi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı, "İtalyanların muhafazakar Katolik kültürüne tamamen saygısızlık ederek onları kovması gerekirdi" diye konuştu. Bir başkası, "Onu kamuya açık ahlaksızlıktan dolayı tutuklayamamaları çok yazık. Palyaçoya benziyorlar, ne kadar utanç verici" yorumunu yaptı.

4.webp

GÖZÜ ABD BAŞKANLIĞINDA

Çift, bir restoranı ziyaret etmenin yanı sıra bir standı da ziyaret ederek alkolsüz içecekler ve fast food atıştırmalıkları aldı. Kanye ve Bianca'nın İtalya'da ses getirdiği bir dönemde bir kaynak, rapçinin yakında başka bir başkanlık adayı için gözünü ABD'ye çevireceğini öne sürdü.

Kanye ilk kampanyasını 2020'de gerçekleştirdi ve bildirildiğine göre  başarısız olan teklif için kendi parasının 12,4 milyon dolarından fazlasını harcadı. İçeriden biri The US Sun'a "Yüzde 100 hâlâ başkanlık için yarışıyor" dedi.