'Kocanı Nasıl Öldürürsün'ün yazarı kocasını öldürdü! Sebebi 'yok artık' dedirtti...

'Kocanı Nasıl Öldürürsün'ün yazarı kocasını öldürdü! Sebebi 'yok artık' dedirtti...

ABD son günlerde eşine az rastlanır bir cinayet davasıyla çalkalanıyor. Yıllar önce 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' adlı makale kaleme alan yazar Crampton Brophy, kocası Daniel Brophy'yi öldürmekten suçlu bulundu!

Kocanı Nasıl Öldürürsün' kitabının yazarı Nancy Crampton Brophy, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) devam eden yargılamada suçlu bulundu. Brophy'nin suçlu bulunduğu ikinci derece cinayet suçlaması müebbet hapis cezası öngörüyor. Yazarın 13 Haziran'da alacağı ceza açıklanacak.

8 saat süren karar süreci sırasında yazar iddiaları reddetti.

"Kötü koca" ya da "Kalpte Cehennem" gibi çarpıcı başlıklara sahip duygusal romanlara imza atan yazar kararın alınmasında baş rol oynayan kamera görüntüleri ve iddiaları yalanladı. Brophy, güvenlik kamerasındaki suç mahallinde görülmüştü. 

Brophy, cinayetin işlendiği kayıp silahın ise romanlarındaki "gerçekçiliği artırmak" için satın aldığını ve silahın bir kitabın yazımındaki bir araç olduğunu söyledi. 

NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Savcıların hazırladığı iddianamede Crampton Brophy'nin kocasını öldürmeden aylar önce silah tedarik ettiği ve kocasının ölümünün ardından sigorta parasını aldığına yer verdi. Savcılar, çiftin 'finansal çaresizlik' içinde sıkışıp kaldığını ve yazarın bu sebeple 1.4 milyon dolarlık hayat sigortası ödemesini almak için kocasını öldürdüğünü belirtti.