Kocasını 7 saat genelevin önünde bekleyen kadının ilginç isyanı

Kocasını 7 saat genelevin önünde bekleyen kadının ilginç isyanı

Kocasını 7 saat genelevin önünde bekleyen kadın isyan etti. Eşini bekleyen kadın, kocasının dolandırıldığını öne sürdü.

Avusturalya'da bir kadın kocasının genelevde 7 saat boyunca zaman geçirdiğini söyledi ve kocasının dolandırıldığı gerekçesiyle isyan etti.

ekran-goruntusu-2024-01-28-133217.png

Genelevin önüne gelen eş yaşanan durumu protesto etti. Genelevin müdürü Suzanne Pfeifer, "Bunu kocanızla görüşün, bizim sorunumuz değil" kendilerini savundu.

ekran-goruntusu-2024-01-28-133209.png

SARHOŞTU DOLANDIRILDI

Avustralya'nın Queensland şehrinin Gold Coast bölgesindeki bir genelevde yaşanan bir olay herkesi şok etti. İsmi açıklanmayan bir adam iki seks işçisiyle birlikte oldu.

ekran-goruntusu-2024-01-28-133242.png

Ancak adamın karısı, kocasıyla birlikte genelevine geldi ve kocasının sarhoş olduğunu ve uyuşturucu kullandığını aynı zamanda olayı hatırlamadığını iddia ederek dolandırıldığını söyledi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-133249.png

KREDİ KARTIYLA ÖDEDİLER

Molendinar'daki genelevin müdürü Suzanne Pfeifer adamın karısının durumu bilmesini istemediği için ilk saatlik ücreti nakit olarak verdiğini ve kalan 6 saatin ücretini ise kredi kartıyla ödediğini ifade etti. Yedi saat sonra seks işçileri devam edemeyecek kadar yorgun olduklarını söyledikleri için adam genelevi terk etmek zorunda kaldı.

ekran-goruntusu-2024-01-28-133254.png

"KOCASININ DOLANDIRILDIĞINA İNANIYORSA POLİSİ ARASIN"

Kadının kendilerine inanmadığını dile getiren Pfeifer, "Ona kamu mülkünde barışçıl bir şekilde protestoda bulunabileceğini söyledik, ancak güvenlikle ilgili herhangi bir endişemiz olursa polisi aramak zorunda kalacağımızı söyledik. Benim endişem, içeri giren erkek müşterilerin bunu takdir etmeyeceği ve sözlü tartışmaların hızla tırmanabileceği yönünde. Kocasının 'dolandırıldığına' inanıyorsa polisi aramasını tavsiye ettik çünkü bizi dinlemiyor" dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-133258.png

"BİZİM SORUNUMUZ DEĞİL, EŞİYLE GÖRÜŞSÜN"

Kendilerinin yasal bir işletme olduğunu belirten Pfeifer, "Bu bizim sorunumuz değil. Biz yasal bir işletmeyiz ve bu, meşru bir ücret karşılığında meşru bir hizmetti. Ne yaptığını biliyordu ve karısına yakalandı. Eğer kadın 4 bin dolar için kocasına kızgınsa bunu onunla görüşsün bizimle değil. Onun eylemlerini biz kontrol etmiyoruz" ifadelerini kullandı.