Lamborghini ailesinde skandal! DNA testi yaptı, özel dedektif tuttu

Lamborghini ailesinde skandal! DNA testi yaptı, özel dedektif tuttu

Lamborghini ailesinde 'gayrimeşru torun' skandalı yaşandı. Şirketin yöneticisi Tonino Lamborghini'nin başka bir kadından çocuğu olduğu gün yüzüne çıktı.

Dünyaca ünlü İtalyan araba markası Lamborghini ailesinde yaşanan çalkantılar büyük ses getirdi. Şirketin yöneticisi Tonino Lamborghini'nin başka bir kadından çocuğu ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-02-02-163335.png

Sözcü'de yer alan habere göre, her şey Napolili bir güzellik uzmanı olan 35 yaşındaki Flavia Borzone'nin mahkemeye başvurarak Lamborghini ailesinin bir üyesi olduğunu söylemesiyle başladı... Borzone, mahkemeye verdiği ifadede opera sanatçısı olan olan annesi Rosalba Colosimo'nun şirketin kurucusu Ferruccio Lamborghini'nin oğlu Tonino Lamborghini ile yaşadığı ilişkiden doğduğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-163356.png

ÖZEL DEDEKTİFLER TUTTU

Tonino Lamborghini bu iddiayı yalanlarken, Borzone ise özel dedektif tutarak bir DNA testi yaptırdığını ifade etti. Borzone yargıçlara Lamborghini'nin meşru kızlarından biri olan ve Geordie Shore adlı reality şovda yer alan şarkıcı ve influencer Elettra Lamborghini'den DNA örneği almak için özel dedektifler tuttuğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-163359.png

KULLANDIĞI PİPETİ ELE GEÇİREREK DNA TESTİ YAPTI

İddiaya göre dedektiflerden biri, şarkıcının soğuk kahve içmek için kullandığı bir pipeti ele geçirerek DNA testi yaptı. Borzone'nin avukatı Sergio Culiersi, testin Borzone ve 29 yaşındaki Elettra Lamborghini'nin babalarının aynı olduğunu "yüzde 100" kanıtladığını söyledi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-163404.png

Borzone, babası olduğunu iddia ettiği Lamborghini'den hiç para talep etmeyeceğini söyledi.
Borzone annesiyle Lamborghini'nin bir süre ilişki yaşadığını ve o sırada Colosimo'nun 17 yaşında olduğunu söylerken çiftin daha sonra ayrıldığını ve baba olarak bildiği annesinin kocasının da öz babası olmadığını çok sonra öğrendiğini söyledi. Borzone, "Annem ile babam olduğunu düşündüğüm adam tartıştığında annemin 'Araya girme çünkü Flavia senin kızın değil' dediğini duyuyordum." ifadesini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-02-02-163407.png

"BABANI İKNA ETMEYE ÇALIŞ"

2019 yılında ise babasının Tonino Lamborghini olabileceğini fark eden genç kadın, kız kardeşi olduğunu tahmin ettiği Lamborghini'nin kızı Elettra Lamborghini'ye de seslendi. Şarkıcı ve influencer olan Lamborghini'ye seslenen Borzone, "Beni kendi yerine koy ve babanı ikna etmeye çalış. Ben onunla konuşmak ve gerçeği öğrenmek istiyorum." dedi.

Borzone'nin annesi Colosimo da, "Kızım bunu açıkça ve içtenlikle söyledi. O para istemiyor. Sadece gerçeği öğrenmek istiyor." dedi.