Margot Robbie'yi ağlatan iki film hangisi? Asla izlemiyor

Margot Robbie'yi ağlatan iki film hangisi? Asla izlemiyor

Dünyaca ünlü oyuncu Margot Robbie, ağlamaktan izleyemediği iki filmin hangisi olduğunu açıkladı.

Son olarak Barbie filmiyle gündeme gelen ünlü oyuncu Margot Robbie, W Magazine röportajında izlediği zaman gözyaşlarını tutamadığı filmleri anlattı.

ekran-goruntusu-2024-01-04-173955.png

TITANIC VE THE NOTEBOOK İZLERKEN AĞLIYOR

Robbie, her izlediğinde ağladığı iki filmin hangisi olduğunu açıkladı. 33 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, W Magazine röportajında "Titanic" ve "Not Defteri" (The Notebook) filmlerinin kendisini her zaman ağlatan yapımlar olduğunu belirtti.

"HÜZÜNLÜ YERİNE GELMEDEN YARISINDA DURDURUYORUM"

Margot Robbie, özellikle "Not Defteri" filmine duyduğu duygusal bağlantıyı şu sözlerle ifade etti:

"Not Defteri'ni ağlamadan hiç izleyemedim. Kaç kere izlediğimin bir önemi yok. İki gözüm iki çeşme ağlıyorum. Aslına bakarsanız hüzünlü yerine gelmeden yarısında durduruyorum. İlk yarısını 50 kere seyretmeyi tercih ederim."

ekran-goruntusu-2024-01-04-174000.png

Öte yandan, Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın başrollerini paylaştığı "Not Defteri" filmi, Robbie'nin başka yapımlarda da bu iki oyuncuyla bir araya geldiği bir dönemin başlangıcını işaret etmekte. Ryan Gosling'le Barbie filminde, Rachel McAdams ile ise 2013 yapımı "About Time" filminde birlikte rol alan Margot Robbie, uluslararası arenada tanınan bir oyuncu olarak kariyerini sürdürdü. Ayrıca, "Titanic" yıldızı Leonardo DiCaprio ile "Para Avcısı" (The Wolf of Wall Street) filminde bir araya gelerek büyük beğeni kazandı.

ekran-goruntusu-2024-01-04-174007.png

MARGOT ROBBIE KİMDİR?

Margot Robbie 2 Temmuz 1990 Dalby, Queensland doğumlu Avustralyalı aktris. 2008'den günümüze çeşitli film ve dizilerde oynamıştır.İlk defa Aash Aaron'un filmleri olan Vigilante ve I.C.U. ile seyirciyle buluştu. Seçmelerdeki performansı herhangi bir ajansa bağlı olmadan I.C.U.'de başrolünü almasını sağladı. Ayrıca kariyerini ilk döneminde çeşitli reklam filmlerinde de oynadı. Haziran 2008'den itibaren Neighbours dizisinde Donna Freedman'ı canlandırdı. Normalde misafir oyuncu olarak başladığı dizide kalıcı bir rol kazandı. Bu roldeki başarılı performansı, Margot Robbie'ye iki Logie Ödülü getirdi.2011 yılında Charlie'nin Melekleri adlı yeni bir dizi için seçmelere katıldı. Ancak yapımcılar kendisine başka bir teklifte bulundular ve PanAm dizisindeki Laura Cameron rolüyle geldiler.