Mark Zuckerberg ve Elon Musk ne zaman kavga edecek? Kafes dövüşüne hazırlık

Mark Zuckerberg ve Elon Musk ne zaman kavga edecek? Kafes dövüşüne hazırlık

Milyarder isimler Mark Zuckerberg ve Elon Musk yapacakları kafes dövüşüne hazırlanıyor... Zuckerberg'ten yeni kareler geldi.

Mark Zuckerberg, Elon Musk ile yapacağı kafes dövüşüne hazırlanıyor... Musk ve Zuckerberg kafes dövüşü mü yapacak?

'HIRSIZLIK' SUÇLAMASI

Geçtiğimiz aylarda Elon Musk, Meta'nın patronu Mark Zuckerberg'i Threads adlı yeni bir platformda Twitter'dan kopya çekmekle suçlamıştı. Dev teknolojik şirketlerin patronu Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki 'hırsızlık' suçlamasının ardından ipler iyice gerildi. Musk en son Meta'nın patronu Zuckerberg'e kafes dövüşü yapmayı teklif etmişti.

KONUM AT

Geçen ay Musk'ın Twitter'dan "Kafes dövüşüne hazırım" diye yazması üzerine Zuckerberg "Konum at." diyerek cavap vermişti. Karşılaşmanın ne zaman ve nerede yapılacağı henüz belli değil ancak her iki milyarder, kafes dövüşü için hazırlıklarını yapmaya başladı.

ekran-goruntusu-2023-07-12-183943.png

Paylaşımda, idmana dövüş sanatları ustası John Danaher'ın da katıldığı görüldü. Musk ise "kafes dövüşü"ne hazırlık çalışmaları hakkında yaptığı paylaşımda, "Çok eğlenceliydi! Buradan çıkarılan sonuca göre, daha çok çalışmaya ihtiyacım olduğu ortada" dedi.

ISINIYORLAR

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kabul ettiği "kafes dövüşü" teklifinin ardından ünlü güreşçi ve dövüş sanatları ustası Geroge St-Pierre ile idman yaptı.

Kanadalı güreşçi ve UFC dövüşçüsü Geroge St-Pierre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Musk ile katıldığı idmana yer verdi. St-Pierre, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Musk ile "harika bir idman" yaptıklarını belirterek, antrenmanın ardından çekilen bir fotoğrafı da paylaşımına ekledi.