Mossad'dan Filistinli annelere tehdit: "Her Arap anne şunu bilmelidir ki..."

Mossad'dan Filistinli annelere tehdit: "Her Arap anne şunu bilmelidir ki..."

Mossad'ın eski şefi Zvi Zamir'in cenaze töreninde konuşan İsrail İstihbarat şefi David Barnea, Filistinli anneleri hedef alarak tehdit etti.

İsrail İstihbarat Teşkilatı Mossad Şefi David Barnea, Mossad eski Başkanı Zvi Zamir'in cenaze töreninde konuştu.

HAMAS LİDERLİĞİYLE HESAPLAŞMA

Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği saldırıya dair konuşan Barnea, saldırılara katılan herkesin kendi ölüm fermanını imzaladığını vurguladı. Hamas'a İsrail'e yönelik saldırılarının bedelini ödetme sözü veren Barnea, Mossad'ın "7 Ekim'de Gazze'yi kuşatan katillerle ve Hamas liderliğiyle hesaplaşmaya kararlı olduğunu" belirtti.

"HER ARAP ANNE ŞUNU BİLMELİDİR Kİ..."

Yom Kippur Savaşı'na atıfta bulunan Barnea, 50 yıl önce olduğu gibi bugün de Mossad'ın bir savaş içerisinde bulunduğunu söyledi ve ekledi: "Her Arap anne şunu bilmelidir ki, eğer oğulları 7 Ekim saldırılarına ortak olmuşsa, onlar artık ölüdür"

"ELLERİMİZİ ÜZERLERİNE KOYACAĞIZ"

Barnea, eski Mossad şefi Zvi Zamir'in 1972'de Münih'te İsrailli Olimpiyat sporcularının öldürülmesinin ardından İsrail'in Filistinli militan gruplara karşı misillemesini yönetmesine değinerek "Tıpkı Münih katliamından sonra olduğu gibi zaman alacak ama nerede olurlarsa olsunlar ellerimizi üzerlerine koyacağız" dedi.