Nişanlısının iç çamaşırlı fotolarını paylaştı

Nişanlısının iç çamaşırlı fotolarını paylaştı

İtalyan oyuncu Michele Morrone, sosyal medya hesabında nişanlısının iç çamaşırlı pozlarını paylaştı.

Ünlü İtalyan oyuncu Michele Morrone, bir süredir birlikte olduğu Moara Sorio ile yüzük takmıştı. Morrone, nişanlısının iç çamaşırlı pozlarını paylaşınca ortalık yıkıldı. Türk takipçileri ise ünlü isim paylaşımlarına yorum yağdırdı.

ekran-goruntusu-2024-02-01-160123.png

"365 Gün" filmiyle dünya çapında bir şöhrete ulaşan İtalyan oyuncu Michele Morrone'nun paylaşımları büyük ses getirdi.

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesi bulunan yakışıklı oyuncu kısa süre önce nişanlısıyla pozlarını paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-01-160119.png

İÇ ÇAMAŞIRLI POZLAR

Moara Sorio'nun iç çamaşırlı pozlarını paylaşan Michele Morrone, sosyal medyada ilgi odağı oldu. Türk takipçileri bu pozları görünce yakışıklı oyuncuya, paylaşımının fazla kaçtığını belirten yorumlarda bulundu. Michele Morrone fanları is oyuncuyu kıskandıklarına dair yorumlarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-01-160116.png

MICHELE MORRONE KİMDİR?

 

Michele Morrone, 3 Ekim 1990 tarihinde İtalya'nın Reggio Calabria kentinde doğdu. Michele Morrone ailesinin dört çocuğun en küçüğüdür ve üç ablası vardır. Babası inşaat işçisi olarak çalışan Morrone'nin babası 2003 yılında, Morrone 12 yaşındayken öldü. 

Morrone, 11 yaşında bir Harry Potter filmi izledikten sonra oyuncu olmaya karar verdi. Oyunculuğa ortaokulundaki bir okul sonrası programında başladı. Morrone, kötü davranışları nedeniyle sınıfta kaldıktan sonra lisenin ilk yılını tekrar etti. Daha sonra Pavia kentindeki bir tiyatroda, Teatro Fraschini di Pavia'da profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.