Oligark baba kızı için yalvardı: Yalvarırım affedin!

Oligark baba kızı için yalvardı: Yalvarırım affedin!

Ukrayna’da yolda adeta dehşet saçan ve beş kişinin öldüğü ve altı kişinin ağır yaralandığı trafik kazasına neden olan üniversite öğrencisi genç kadının oligark babası, kızının affedilmesi için 1 buçuk milyon doları gözden çıkardı. Ukraynalı Oligark 'kızımı affetmeniz için yalvarıyorum' dedi.

Ukraynalı oligark ve iş adamı Vasily Zaitsev'in 20 yaşındaki sosyoloji öğrencisi kızı Alyona Zaitseva, Harkiv şehrinde, aracıyla kırmızı ışıkta durmayıp yayalara çarptı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti 6 kişi ise ağır yaralandı.
10 yıl hapsi istenen Alyona için babası Vasily devreye girdi. Oligark baba, kızının affedilmesi için kazanın kurbanlarına yalvarırken, mağdurların ailelerine 1.5 milyon dolarlık yardımda bulunma sözü verdi.
Beş kişinin öldüğü ve altı kişinin ağır yaralandığı trajik kazayla ilgili Zaitseva tutuklu olarak yargılanmaya başladı. Daha önce de trafikte hız yapmaktan ceza aldığı belirlenen genç kadının 10 yıla kadar hapis cezası alabileceği bildirildi.