Putin'den kendisiyle dalga geçen batılı liderlere yanıt: "Üstsüz poz verseler iğrenç bir görüntü olurdu"

Putin'den kendisiyle dalga geçen batılı liderlere yanıt: "Üstsüz poz verseler iğrenç bir görüntü olurdu"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üstü çıplak verdiği tatil fotoğrafları ile dalga geçen batılı liderler hakkında kendisini taklit etmeleri halinde "iğrenç" görüneceklerini söyledi.

Almanya'da bir araya gelen G7 liderlerinin bir toplantısında İngiltere Başbakanı Boris Johnson Putin'den daha sert görünmek için kıyafetlerini çıkarmaları gerekip gerekmediğini söylemiş bunun üzerine Kanada Başbakanı Justin Trudeau da Putin'in daha önce yayınlanan fotoğraflarına atıfta bulunarak üstleri çıplak bir şekilde at sırtında poz vereceklerini söylemişti.

Liderlerden bazıları ceketlerini çıkarırken bazıları ise kravatlarını çıkarıp gömleklerinin üst düğmelerini açmış, Boris Johnson'ın “Putin'den daha sert olduğumuzu göstermek zorundayız, ona kaslarımızı gösterelim” demesi liderleri güldürmüştü.

Putin üstsüz fotoğrafları hakkında konuştu: Saklanmaya gerek yok | Haberrus

Rusya lideri Putin, kendisiyle dalga geçen G7 liderlerine yanıt verdi. Putin, Batılı mevkidaşları için “Üstsüz berbat görünürler” dedi. Gazetecilere konuşan Rusya lideri, "Nasıl soyunmak istediklerini bilmiyorum, belden aşağısını mı yukarısını mı? Ama her iki durumda da iğrenç bir görüntü olurdu sanırım," ifadelerini kullandı.

Putin, “Fazla alkolden ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak durmak ve spor yapmak gerekiyor” diyerek kendisiyle dalga geçen G7 liderlerine de tavsiyede bulundu.