Şeyini kesip intihar etti! Bıraktığı not şok etti

Şeyini kesip intihar etti! Bıraktığı not şok etti

Galler'de seks suçluluğu nedeniyle hüküm giyen Reginald Alan Roach isimli şahıs penisini keserek canına kıydı.

Galler'in Bangor bölgesinde seks suçlusu olan ve bu suçtan hüküm giyen Reginald Alan Roach penisini keserek intihar etti.

ekran-goruntusu-2024-01-26-172157.png

"ARTIK BUNA İHTİYACIM YOK" DİYE NOT BIRAKTI

63 yaşındaki şahsın hareketsiz bedeni bir tarlanın yakınlarında cinsel organı kesilmiş şekilde bulundu. Hastaneye kaldırıldıktan sonra kan kaybından hayatını kaybettiği belirtilen Roach'ın yanındaki notta "Artık buna ihtiyacım yok" ifadelerinin bulunduğu ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-01-26-172358.png

North Wales Live'ın haberine göre Roach hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken Roach'ın cinsel organının kesildiği ve yanında bir notun bulunduğuna dikkat çekildi.

PENİSİNİ KESEREK İNTİHAR ETTİ

Adli Tıp'ın olaya ilişkin yayınladığı ölüm raporunda üçüncü bir şahsın bulunmadığı ve Roach'un cinsel organını kendisinin keserek çıkardıktan sonra şoktan ve kanamadan öldüğü sonucuna varıldı.

ekran-goruntusu-2024-01-26-172205.png

Çimenlerden oluşan bir tümseğin arkasından inleme seslerinin gelmesi üzerine olay yerine gittiğini ifade eden Webster, hareketsiz bedeni bulunduğunda büyük bir şok yaşadığını dile getirerek, "Kasık bölgesini kaplayan kanı görebiliyordum. Hemen ambulansa haber verdim ve polisi çağırdım. Kısa sürede polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi" ifadelerini kullandı.