Taylor Swift'in çıplak fotoğrafları servis edildi! X aramaları durdurdu

Taylor Swift'in çıplak fotoğrafları servis edildi! X aramaları durdurdu

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in +18 fotoğrafları sosyal medyaya düştü. X platformu Taylor Swift aramalarını durdurdu.

ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Swift'in, yapay zeka ile oluşturulan müstehcen içerikli görüntüleri sosyal medyada yayıldı. X sosyal medya platformu, "Taylor Swift" aramalarını durdurdu.

ekran-goruntusu-2024-01-29-162012.png

YAPAY ZEKAYLA MÜSTEHCEN POZLAR 

Şarkıcının sahte görüntülerinin yayılması sosyal medyada tepkilere yol açtı. Tepkilerin ardından Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, durumun endişe verici olduğunu ve ABD yönetiminin "yasal önlem" yoluyla çözüm bulma çalışmaları içerisinde olduğunu belirtti. Pierre ayrıca, ABD yönetiminin yapay zeka ve internet ortamında yaşanan bir dizi problemlerle ilgili çalışma yaptığının altını çizdi.

ekran-goruntusu-2024-01-29-162022.png

X'TE 'TAYLOR SWITFT' ARAMALARI DURDURULDU

Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Şarkıcının sahte fotoğrafları milyonlarca kez görüntülendi. Fotoğraflar kısa sürede platformdan kaldırıldı. X platformu ayrıca "Taylor Swift" aramalarını durdurdu.

ekran-goruntusu-2024-01-29-162028.png

X'te "Taylor Swift" hakkında arama yapanlar hata mesajıyla karşılaşıyor. X'in operasyon lideri Joe Benarroch, bu durumun geçici olduğunu ve güvenlik amacıyla yapıldığını söyledi.