Transparan yağmurlukta çırılçıplak! Gören inanamadı

Transparan yağmurlukta çırılçıplak! Gören inanamadı

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West'in, karısı Bianca Censori'nin Los Angeles'ta transparan yağmurluğun altında çıplak bir şekilde gezerken görüntülenmesinin ardından ortalık karıştı.

Kanye West'in 29 yaşındaki Avustralyalı mimar eşi Bianca Censori, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

ekran-goruntusu-2024-02-08-174819.png

TRANSPARAN YAĞMURLUKTA ÇIRILÇIPLAK

46 yaşındaki rapçi kocasıyla beraber görüntülenen Censori'nin Los Angeles'ta transparan içine hiçbir şey giymediği yağmurluğu herkesi şaşkına çevirdi. 

ekran-goruntusu-2024-02-08-174741.png

Censori'nin hayranları çok uzun bir zamandır bu durumdan kendisini kurtarması gerektiğini söylerken, son görüntü onları da isyan ettirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-08-174837.png

KANYE WEST BİLEREK Mİ YAPIYOR?

Bianca'nın iyiliği için endişelerini dile getiren sevenleri, önceki ve sonraki hallerini paylaşarak aradaki farkı sık sık gözler önüne seriyor.

Kanye'nin Censori'yi bilerek yönlendirdiği ve küçük düşürdüğünü düşünen kişiler, çiftin teşhirden tutuklanması gerektiğini ifade etti. 

BIANCA CENSORI KİMDİR?

Avusturyalı olan Bianca Censori'nin yaşı açıklanmasa da The Sun 27 yaşında olduğunu yazmıştı.

2012'de liseyi, 2017'de ise lisans eğitimini tamamlayan Censori'nin mesleği mimari tasarımcı olarak biliniyor.

ekran-goruntusu-2024-02-08-174848.png

Melbourne Üniversitesi'nde mimarlık alanında lisans ve yüksek lisans derecesi alan Censori, bir süre DP Toscano Architects'te staj yaptı.

Yaptığı bir açıklamada çocukluğundan itibaren heykeltraş olmak istediğini belirterek "Benim için mimarlık, sanat ve pragmatiğin birleşimidir. Bu yeryüzüne yerleştirebileceğimiz en büyük sanatsal jesttir." ifadelerini kullandı.

Bir süredir rapçi Kanye West ile ilişkisi bulunan Censori, son dönemde İtalya'da gerçekleştirdikleri tatille gündemde. Bianca Censori'nin giyim tarzı sebebiyle İtalyan basınında sıkça eleştirel haber yayınlanmaya başladı. Tepkilere rağmen Censori, stilini değiştirmeyerek eleştirilere meydan okudu.