Üç kağıtçı Eros tutuklandı!

Üç kağıtçı Eros tutuklandı!

Zengin kadınları kandırarak paralarına çöken 'Aşk dolandırıcısı' lakaplı şahıs tutuklandı.

Zengin kadınları aşk vaadiyle kandıran ve 300 bin sterlin dolandıran adam yakayı ele verdi. Kadınlardan dolandırarak 300 bin sterlinden fazla parayla lüks bir yaşam süren "aşk dolandırıcısı" tutuklandı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-175017.png

ZENGİN KADINLARI KANDIRAN 'AŞK DOLANDIRICISI'

Cumhuriyet'in aktardığına göre polis, başarılı bir iş adamı kılığına giren Cieran McNamara'nın İngiltere'nin dört bir yanından dört zengin kadını kandırarak, kadınları sevgi dolu bir ilişki içinde olduklarına inandırdığını söyledi. 

7 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Chester Crown Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, McNamara'nın daha sonra sahte bir kriz numarası yaparak kadınları kendisine büyük miktarlarda para göndermeye yönlendirdiği iddia edildi. 37 yaşındaki zanlı, sahte beyanla dolandırıcılık suçunu kabul etmesinin ardından yedi yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

ekran-goruntusu-2024-02-07-175021.png

MİLYONER OLDUĞUNA İKNA ETTİ

Bir tanık, "McNamara seri bir dolandırıcı ve gerçekle hayal arasındaki farkı ayırt edemediğine inanıyorum. Kurbanlarını ülkenin dört bir yanında mülkleri olan bir milyoner olduğuna ikna etti ama gerçekte işsizdi ve bir bavulla yaşıyordu" dedi. 

Mağdurlardan birinin şüphelenip polise başvurmasının ardından McNamara tarafından kiralanan bir depoya yapılan baskında, aralarında bin 900 Sterlin değerinde Burberry Mont, 400 Sterlin değerinde Burberry Eşarp, Gucci spor ayakkabılar ve Ping golf setinin de bulunduğu yaklaşık 19 bin 500 Sterlin değerinde ürün ortaya çıkarıldı.