Uçaktakiler neye uğradığını şaşırdı! Soyundu, tekbir getirdi, uçakta bomba olduğunu söyledi

Uçaktakiler neye uğradığını şaşırdı! Soyundu, tekbir getirdi, uçakta bomba olduğunu söyledi

Güney Kıbrıs'tan İngiltere'ye gitmek üzere havalanan Jet2 Havayolları'na ait bir uçakta büyük panik yaşandı. Fransa hava sahasındayken bir kadın yolcu soyunarak kokpit kapısına koştu. Uçakta bomba olduğunu söyleyen kadın yolcu, panik yarattı.

Güney Kıbrıs’ın Larnaca kentinden İngiltere’nin Manchester kentine varmak üzere kalkan Jet2 havayollarına ait bir uçakta büyük panik yaşandı.

Larnaka’dan kalkan Jet2 uçağında 30 yaşlarındaki bir kadın yolcu önce soyunmaya başladı. İç çamaşırları ile kaldıktan sonra kokpit kapısına doğru “Allahu Ekber” diye bağırarak koşmaya başladı.

Ön sıralarda oturan ve çocukları ile birlikte seyahat eden 35 yaşındaki Phillip O’Brien, kadını durdurdu. Ekibin yardımı ile kokpite saldıran kadın yolcu kontrol altına alındı. 

UÇAK PARİS’E ACİL İNİŞ YAPTI

Uçakta büyük panik yaşanırken, Manchester’da yaşayan İngiliz vatandaşı Philipp o’Brien, üstü çıplak kadını zapt etmeyi başardı. Uçak acil olarak Fransa’nın başkenti Paris’teki Charles de Gaulle havaalanına yönlendirildi. Burada polis memurları kadını tutuklarken, uçak Manchester’a varmak üzere yoluna devam etti.

İngiliz Mirror gazetesine konuşan cesur baba Philipp o’Brien, “Her şey çok normal başlamıştı. Ancak kalkıştan bir süre sonra kadının teki çıplak bir şekilde koridorda koşarak kokpite ulaştı. Ve Allahü Ekber diyerek kokpit kapısını yumruklamaya başladı.” dedi.