UFO tarafından kaçırıldı, uzaylıyla seks yaptı

UFO tarafından kaçırıldı, uzaylıyla seks yaptı

Erkeklerden bıktığını söyleyen ünlü isim uzaylıyla beraber olduğunu söyledi.

This Morning programına katılan Emanuela Rose isimli bir kadın erkeklerden bıktığını söyleyerek bir uzaylıyla ilişki yaşadığını açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-13-190044.png

UFO TARAFINDAN KAÇIRILDI

Programda Philip Schofield ve Holly Willoughby ile konuşan Rose, aşk hayatının bu dünyanın dışında olduğunu ve sevgilisiyle Doğu Londra’da bir UFO tarafından kaçırıldıktan sonra tanıştığını iddia etti.

ekran-goruntusu-2024-02-13-190038.png

"DÜNYALILARI UNUTACAKSINIZ"

Sevgilisiyle insanların yaşadığı gibi bir ilişkiye sahip olmadıklarını belirten Rose, “Birlikte dışarı çıktık ancak bildiğiniz randevulardan biraz farklıydı. İnsanların görmemesi için farklı bir biçime büründüğünde beraber sinemaya gidiyoruz. Bir kez uzaya gittiğinizde, Dünyalıları unutacaksınız. Kesinlikle uzaylıları tavsiye ederim. Cinsel hayatımız harika” dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-13-190056.png

UZAYLIYLA AŞK HAYATI

Uzaylıların ışık ve saf enerji içinde yaşadığını bu yüzden sevgilisinin gidebildiği kadar uzağa gidemediğini ifade eden Rose, aşk hayatında mutlu olduğunu anlattı. Sevgilisiyle evlenmek istediğini anlatan Rose, “Dünyadaki gelenekleri öğreniyor. Evlenme teklifi için tüm bunları bilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.