Ünlü oyuncunun göğsü laps diye açıldı

Ünlü oyuncunun göğsü laps diye açıldı

Sütyensiz tarzıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Florence Pugh'un göğsü aracından inerken bir anda açıldı.

Sütyensiz giyim tarzı ile ilgi odağı olan ve kimi zaman bu yüzden eleştirilen Florence Pugh, katıldığı galada kıyafetinin azizliğine uğradı.

ekran-goruntusu-2024-02-16-183414.png

Dune: İkinci Bölüm galasına katılan İngiliz oyuncu, cesur ve iddialı tarzıyla yine dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Sütyensiz tarzı nedeniyle bir takım eleştiriler alan Pugh, bu kez talihsiz bir olay yaşadı.

ekran-goruntusu-2024-02-16-183600.png

İSTEMEDEN FRİKİK VERDİ

Eleştiriler için "Birçoğunuz agresif bir şekilde 'düz göğüslü' olmaktan nasıl utanmam gerektiğini bana bildirmek istedi. Uzun zamandır bedenimde yaşıyorum. Göğüs büyüklüğümün tamamen farkındayım ve bundan korkmuyorum" diyen Florence Pugh bu kez istemeyerek frikik verdi.

ekran-goruntusu-2024-02-16-183213.png

DEKOLTESİ KAYDI, GÖĞSÜ AÇILDI

28 yaşındaki ünlü oyuncu, Valentino imzalı sırt dekolteli payetli elbisesinin göğüs dekoltesi kayınca göğsü açıldı. Ünlü oyuncu o anlarda kameralara yakalandı. Eliyle dekoltesini kapatmaya çalışan Florence Pugh frikik vermeyi engelleyemedi.

ekran-goruntusu-2024-02-16-183410.png

FLORENCE PUGH KİMDİR?

 

Florence Pugh, 1996’da İngiltere'nin Oxford kentinde dünyaya geldi; Wychwood School and St Edward's School kurumlarında eğitim aldıktan sonra oyunculuk kariyerine 2014’te The Falling adlı televizyon dizisinde canlandırdığı bir rolle başladı. 2016 yapımı Lady Macbeth filminde sinemadaki ilk çıkışını yakalayan oyuncu bu filmdeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu dalında British Independent Film Ödülü kazanmıştır. 2019 yılında Pugh, Fighting with My Family, Midsommar ve Little Women filmlerinde başrol oynayarak tabir-i caizse kariyerinin patlamasını yapmıştır. Little Women'daki performansı ile Akademi ve BAFTA Ödülleri başta olmak üzere pek çok organizasyon tarafından pek çok ödüle aday gösterildi. Sıradışı bir gerilim olan Ritüel (Midsommar) filmi ile müthiş bir performans ortaya koyan başarılı oyuncu yakın zamanda Dert Etme Sevgilim (2022), A Good Person (2022) ve Oppenheimer (2023) filmlerinde yer almıştır.