Ünlü şarkıcı genç yaşta hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı genç yaşta hayatını kaybetti

K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti. Polis, yeni müzik projesinin heyecanında olan şarkıcının ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti. Polis, yeni müzik projesinin heyecanında olan şarkıcının ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

ÖLÜM NEDENİ İÇİN SORUŞTURMA

Perşembe günü bir arkadaşının evine giden şarkıcı, alkolü fazla alınca tuvalete gitti. Uzun süre tuvaletten çıkamayan şarkıcı, bilincini kaybetmiş olarak bulundu. Yapılan müdahalelerin ardından hayatını kaybettiği anlaşılan Bo Ram'ın ölüm nedeni araştırılırken otopsi de talep edildi. Şarkıcı-söz yazarı ve oyuncu bu yılın başlarında iki yeni şarkı yayımlamış ve yakın zamanda yeni müzik projeleri üzerinde çalışıyordu.

CENAZE PROGRAMI NETLEŞMEDİ

Kilo vermekle alakalı şarkısı büyük beğeni toplayan Bo Ram'ın ajansı Xanadu Entertainment, Güney Kore'de 12 Nisan Cuma günü öldüğünü doğrulayarak "Park Bo Ram 11 Nisan akşamı ani bir şekilde aramızdan ayrıldı. Hayranlarına bu ani haberi verirken kalbimiz derinden sarsıldı. Cenaze töreni, şarkıcının ailesiyle yapılacak görüşme sonrasında planlanacak. Sanırım bu şarkıyı dinleyen birçok kişi, daha fazla egzersiz yapmaya, kilo vermeye ve diyet yapmaya motive oldu" ifadelerini kullandı.