Ünlüler bu 4.690 dolarlık elmas sütyene doyamıyor!

Ünlüler bu 4.690 dolarlık elmas sütyene doyamıyor!

Olivia Culpo, Vanessa Hudgens ve Chrissy Teigen, Jacquie Aiche'in pahalı altın ve elmas zincir sütyenlerinde görülen ünlülerden sadece birkaçı.

Pandemi, ünlü bir mum çılgınlığını nasıl ateşledi?
Bu ikonik 'Sex and the City' modası da yeniden başlamayı hak ediyor
Harry Styles ve Olivia Wilde hemfikir: Argyle geri döndü
Taylor Swift sayesinde ekose bir cekete sahip olmak için lanet bir mevsim geldi

Vanessa Hudgens , bu hafta plajdan eğlenceli bir Instagram gönderisini paylaştı , birkaç kolye, bir vücut zinciri ve Jacquie Aiche'den 4,690 dolar fiyatla satılan altın ve elmas halter sütyen dahil olmak üzere bol miktarda ışıltılı mücevherlerle süslenirken sörf yaparken oynadı.

Zayıf zincir stilinin uzun zamandır hayranı olan "Princess Switch" yıldızı, LA kuyumcunun "göğüs kolyelerini" kullanan bir dizi ünlü arasında en sonuncusu . Aiche, stili ilk kez 2016'da koleksiyonuna ekledi ve Emily Ratajkowski'ye dokunarak onu bahar kampanyası için modelledi.


Kısa bir süre sonra, Selena Gomez ve Rihanna, zarif elmas sütyene onay damgası veren ilk ünlü yüzlerden ikisi oldu. Bella Hadid, tropikal bir kaçamak sırasında seksi stili bir bikini ve bir yaz bronzluğu ile eşleştirerek takım elbiseyi takip etti.

Ancak Coachella için özel yapım vücut blingi, Chrissy Teigen ve Olivia Culpo gibi yıldızların, COVID-19 salgınının konserleri duraklatmasından çok sonra Instagram'daki görünümünü canlı tutmasıyla, tavada neredeyse hiç parlamadı.


Ve Aiche o zamandan beri elmas sütyenin birçok ek versiyonunu piyasaya sürdü - tartışmasız taç mücevher , geçen Temmuz Teigen tarafından giyildiği gibi 50 değerli taşla süslenmiş 10.500 $ 'lık yinelemeydi .

Elbette, bu zar zor bulunan altın iç çamaşırları bardaktan yoksundur ve destek departmanında pek bir şey sağlamaz - ama sosyal mesafe çağında, kim zaten balenli giyiyor?

Rihanna, Mayıs 2016'da Jacquie Aiche'in altın ve pırlanta zincir sütyenlerinden birini şeffaf Gucci elbisesinin altına giydi.
Rihanna, Mayıs 2016'da Jacquie Aiche'in altın ve elmas zincir sütyenlerinden birini şeffaf Gucci elbisesinin altına giydi.