Yeni First Lady Melania Trump'ı yakından tanıyın

Yeni First Lady Melania Trump'ı yakından tanıyın

ABD Başkanlık Seçimleri sonucunda Donald Trump ABD'nin 45. başkanı oldu. Peki ABD'nin yeni First Lady'si kimdir? İşte Melania Trump..

Seçim süreci boyunca en az Donald Trump kadar gündemi meşgul eden bir isim daha vardı; eşi Melania Trump. Eşinin başkanlığı boyunca giriştiği kampanyalara pek hevesli gözükmeyen, ağırlıklı olarak eşini desteklemek arzusunda olan Melania Trump, asıl bombayı yaptığı konuşmayla patlatmıştı. İddialara göre Melania Trump’ın konuşması, Michelle Obama’nın 8 yıl önce yaptığı konuşmanın aynısıydı.

 

 

Peki Melania Trump kimdir ve bu zamana kadar nelerle meşgul oldu dersiniz? İşte Melania Trump’ı daha yakından tanımanız için hakkında bilmeniz gerekenler…

 

MELANI TRUMP KİMDİR?

 

Melania Trump, 26 Nisan 1970 yılında eski adıyla Yugoslavya olan Slovenya'da dünyaya gelmiştir. Genç yıllarında bir süre modellik yapmış ve daha sonrasında mücevher ve saat tasarımcısı olarak mesleki hayatına devam etmiştir.

 

2001 yılında ABD'de kalıcı oturma hakkına sahip olmuş ve daha sonrasında 2006 yılında Amerika vatandaşı olmuştur. ABD Başkan adayı ve emlak milyarderi olan Donald Trump ile 2005 yılında evlenmiştir. Seçim sonuçlarının ardından eşi Donald Trump'ın 45. ABD Başkanı olmasıyla, kendisi de yeni First Lady olmuştur.

 

Melania Trump’ın Donald Trump ile evliliğinden Barron Trump adında bir oğlu var ve Melania oğlunu ‘Mini Donald’ olarak çağırmayı seviyor.

Yeni First Lady Melania Trump'ı yakından tanıyın

Trump’ın kendisinden yaşça küçük olan eşi, eski bir süper model. Lakabı ise Sindirella… Melania Trump’un tüm dünyada olay olmasının asıl sebebi; 1995 yılında bir erkek dergisi için çektirmiş olduğu çıplak fotoğrafları…

 

Çıplak poz veren Melania Trump, eşinin oylarını artırır mı diye konuşulurken, Donald Trump’ın danışmanı Jason Miller, başkan adayının eşi Melania Trump’ın fotoğrafları hakkında “Bunlar, insan vücudunun bir sanat olarak kutlanmasıdır. Bunda utanılacak bir şey yok. O (Melania Trump) güzel bir kadın” ifadelerini kullandı. 1995’te çekildiği söylenen ve o dönemde yayında olan Fransız erkek dergisinde çıkan Trump’ın çıplak fotoğrafları için Miller, “Bu fotoğraflar 20 yıl önce, Melania Trump ile Donald Trump tanışmadan önce çekildi” şeklinde konuşmuştu. Gazete, fotoğrafların altına ‘Daha önce böyle bir olası First Lady hiç görmediniz!” yazdı.


Melania, Bayan Trump olacağı günü elbette basit bir düğünle kutlamadı. Ünlülerin, politikacıların, girişimcilerın, davetli listesinin bir parçası olduğu törenle Donald Palm Beach, Florida da dünya evine girdi ve ardından Trump’ın Mar-a-Lago malikanesinde bir balo yapıldı.

 

 

Melania Christian Dior tasarımcısı John Galliano tarafından yapılan 200.000 $ değerinde bir gelinlik giydi ve çiçeklerinin maliyeti 500.000 $ tuttu.  Düğün pastasının üstü ise 3000 gül ile kaplıydı.